Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, akiknek a duci lányok tetszenek! Melyik jobb, az alma vagy a körte alak?
Melyik alkattípus jön be jobban?
Alma: a felesleg a has és derék környékén van. Nagy mellei vannak. Mellé vékony és formás lábak.
Vagy
Körte: inkább csípőre, fenékre, combra hízik a lány. A mellei kisebbek, a hasa lapos és vékony a dereka.
Nem csak ez a két típus van... nekem pl. nagy a mellem, széles a csípőm, nagyobb a fenekem és vastagabb a combom, de van derekam, hasam alig.... Mondjuk jobban örülnék, ha vékonyabb lenne a lábam, de hát ez van.
18 éves koromban, 50 kilósan is vastagnak számított a lábam, ez már így marad. :)
mell pártiaknak a megadott mell méret, fenék pártiaknak a megadott fenék típus...
nekem pl a telt lányok bejönnek, de főleg az arcukat látom szebbnek...
én fenék párti vagyok szóval az legyen jó inkább...de pl nálam egyáltalán nem befolyásoltak ezek a dolgok, max előnyhöz jutott volna az a lány aki telt, mert nem szeretem a csontos lányokat...de ha nagyon kedves lány annak is lett volna esélye...
A körte.
Az alma deltás, férfias jellegű, és eléggé formátlan lapos, mondhatni csoffadt popsit eredményez.
Nem nőies.
A körte alkat már nőies, mert a homokórához több köze van mint az almának. És szépen kerekedik a csípő. Ráadásul a széles csípő szexuálisan vonzóbb is, és mindig is az volt majd minden korban akár ezer évekre visszamenőleg is.
Egy alma alkatú lánynak az a legjobb, ha vékony próbál maradni.
Hármas vagyok:
A körtéhez a kérdezőnek egy kis kiegészítés, az első válaszoló nyomán.
Körte alkatú lehet egy lány nagy mellekkel is. Nem attól lesz körte az alkata, hogy kisebbek a mellei. Hanem a keskenyebb vállak miatt, míg az alma a széles váll/hát, és a keskeny csípő miatt lesz "deltás".
A mellméret ettől független. Bármelyik alkat lehet bármilyen mellméretű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!