Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire hátrány ha egy nőnek A-s méretű mellei vannak?
Figyelt kérdés
Mondjuk egy ekkora: [link]
Itt is amiket olvasok az jön le, hogy a nagy mell számít, ha nagy mell van onnantól kezdve okés a dolog.
2015. jan. 30. 18:49
1/22 Unpredictable válasza:
Jaj már megiiiiiint.....
3/22 anonim válasza:
Már megint kezditek... Semmi gond nincs a kis mellel sem, sőt.
23/F
4/22 anonim válasza:
Nem hátrány, előny... Legalábbis szerintem.
5/22 CptTomato válasza:
Én is a nagy mellet preferálom...de semmi bajom a picikkel sem....
És mivel ritkán áll elém két félmeztelen nő mindkét akik ezeket a különbségeket mondhatják magukénak ezért ugyanolyan vonzóak(lehetnek) számomra
6/22 anonim válasza:
Nem hátrány, az arc az elsődleges ha az nem jön be lehet akármilyen melle nem érdekel.
7/22 anonim válasza:
Fejezzétek már be. Ezeket mind egy ember írja ki?
8/22 anonim válasza:
A nőknek ez pont úgy beakadt valahogy, mint a pasiknak a mekkora farkunk van kérdése... Bizonyos határokon belül tök mindegy.
9/22 anonim válasza:
Teljesen rendben van, semmi baj nincs vele!
10/22 anonim válasza:
A képen látható lánynak a testalkarához mérten szerintem tökélete nagyságú mellei vannak!
Egyébként meg mygamból kiindulva, ha párkapcsolatról van szó, akkir első a lány, második a külső, csak szex eetében fordított. De akkor is az arányosság nekem fontosabb, mint a méret
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!