Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ez előny, hátrány vagy tök mindegy?
Ha valaki inkább a komolyabb hangvételű zenéket szereti? Nem kell azonnal Beethovenre gondolni de majdnem :D
A lényeg h szeretem a zongorajátékot, a letisztult, minden sallangtól mentes zenét, és nem pedig a ma menő nyávogós vagy rikácsoló bandákat.
komolyabb hangvételűXD
a komolyzene nem azt jelenti, hogy a hangvétele komolyXD Dzsízösz:D szegény Négy Évszakból mondjuk a tavasz nem jutott be a klasszikus zene kategóriába, mert nem elég.. komoly hangvételű:D
maradjunk annyiban, hogy klasszikus zene, ok?:D
Nekem mindenképp plusz pont, ha nem dubstepet/partizenéket hallgat :D
Még nagyobb pirospont, ha szereti a jó rockot/metált.
De nem vagyok rasszista, nyugodtan jöhet más zenei ízlésű ember is :D
Hát én a Requiem-től kezdve Macklemore-ig mindent hallgatok, szóval mindegy. De ha muszáj lenne választani, inkább előny. :)
17L
Egyertelmuen pozitivum, ha nem rappet, dubstepet, meg ilyeneket hallgatsz.
En rockernek tartom magam, de nagyon neha en is szoktam komolyzenet hallgatni, ha olyan hangulatom van..
Hát, max nem együtt megyünk koncertekre.
Ez már jobban zavar: "és nem pedig a ma menő nyávogós vagy rikácsoló bandákat." Hogy leszólod más zenei ízlését. Attól függetlenül, hogy én nem szeretem azokat a bandákat, akikre szerintem gondolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!