Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általánosan egyik se.
Kinek mi tetszik.
Általánosan egyik se, bár ami alapelvárás szokott lenni hogy legyen formája, ne legyen amorf meg az olyan dolgok ne legyenek mint az egyik bimbód kétszer akkora mint a másik vagy alapból olyan hogy az egész egy borzalom, hol nincs máskor meg olyana mint valami összegyűrt keményebb papír.
De jó ha van legalább olyan ami "látszik"... És meg lehet fogni...
De a természet nagyon gonodsz egyesekkel, ami szerintem egyáltalán nem fair.
Valóban. Egy futóversenyen kifejezetten kényelmetlen lehet az a plusz pár kiló, ami izeg-mozog össze-vissza. De gondolom ebben a kategóriában nem erre irányult a kérdés.
Szerintem forma függő, mert tud egy kis mell is szép és formás lenni, ugyan úgy mint egy nagy. Viszont ha a formája nem szép az a nagynál szembetűnőbb. (szerintem)
Férfi szemmel nyilván előny:) Szerintem hatalmas előny. Persze elsősorban akkor, ha természetes.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!