Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/18 anonim válasza:
Mindennek a világon vannak előnyei és hátrányai.
A nagy mell esetében sincs ez másképp.
Azt kell mérlegelni, hogy az előnyeiért vállalhatók-e a hátrányok?
Nem mint ha ez kívánságműsor lenne...:)
Pasizáskor nagy előny, futáskor nagy hátrány stb. stb.
12/18 anonim válasza:
az én férfi szemeimmel:nem előny.
mondjuk nem is hátrány:amíg feszes,és kőkemény,utána az.
13/18 anonim válasza:
Férfiszemmel nálam pl előny, de kinek mi tetszik.
14/18 poiu válasza:
Ki, mire bukik. Nekem a kicsi jön be, mert azt tapasztaltam, hogy a kicsik érzkenyebbek.
15/18 anonim válasza:
Nálam előny, én imádom a természetes nagy melleket.
16/18 anonim válasza:
Nagy mell, nagy gyönyörűség!!!
Neked is az van?
17/18 anonim válasza:
van hogy hátrány,van hogy előny.
attól függ,hogy:mikor,hol,mit csinálsz.
18/18 anonim válasza:
Naná, hogy előny, méghozzá nagy, nagyon nagy. Ez olyan mintha azt kérdeznéd előny-e a szép arc. Személy szerint én különösen imádom a nagy melleket. Csak a nagymellű lányok tetszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!