Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ember az ilyen, aki pszichológus is és minden hétvégén bulizik és minden hétvégén más lányt visz haza?
Megtudtam, hogy a volt pszichológusom ugyanoda jár bulizni ahová én, és minden héten más lánnyal megy haza, velem is szokott ott beszélgetni, de sosem utal rá, hogy tőlem is akarna valamit.
Pedig nem a legsármosabb ember és még is elmennek vele mind.
Szóval az a baj, hogy téged nem dug meg.... :)
Amúgy tuti jó kis beszélőkéje lehet és biztos, hogy magabiztos is.
"Amúgy tuti jó kis beszélőkéje lehet "
Azért egy szihomókus tartson fent egy színvonalat, nem igaz:D
Pszcihomókus = érti a lélek rejtelmeit. Elég hasznos tudás csajozáshoz :)
A külső közel sem minden. A személyiség, kiállás, és jó beszélőke magasan visz mindent. De ezt láthatod is.
Te meg gondolom a nőiességed sárba tiprásaként érzékeled, hogy veled nem próbálkozott. És ha csak arról van szó, hogy a páciensével nem szexel? Ez elég érthető ok nem?
Amúgy milyen ember? Olyan aki tud élni :DDDD
Így van ő is ember, és ahogy írták biztos belelát a fejükbe, más.
Van egy ilyen ismerősöm de biztos nem ő az.
Tény, még nem vagyok pszichológus, csak annak tanulok, de egyetemi berkekben látható, hogy attól még, hogy ez a szakmája, emberileg sokféle lehet. Ha tudnád, micsoda bal....herékkel találkoztam már a képzésen, te jó ég. Amúgy hogyhogy milyen ember? Emberi ember. Sokan csinálják ezt. Csak azért, mert pszichológus, ő miért ne csinálhatná?
Veled meg akkor sem szexelhetne, ha akarna, elég erős tiltások vannak ilyesmire vonatkozóan. Ha véletlenül ez zavarna.
Abban igazad van, hogy erkölcsileg nem a legdícséretesebb a dolog, de pszichológus vagy sem, a férfi az férfi, ha komoly kapcsolatot nem akar, de szexelni meg igen, ha megteheti, miért ne használná ki a képességeit?
Őszintén nem értem a problémád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!