Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
R. Ibanc dolgot tettem? 17L
probalom rovidre fogni
Bulizni voltunk, en eleg 'hianyos' oltozetben es volt ott egy csapat 18-19 eves srac, oten voltak es mind az ot ugy nezett ki, h uristen. Es kozuluk haromnak bejottem, mert elegge ramindultak. De tenyleg nagyon be voltak indulva, elegge tapogattak, meg az egyik alamnyult (amit amugy utalok es undoritonak tartok!!!! De nagyon bejott a srac) es hat hagytam nekik par dolgot (Nem szex es oral sem, csokolozas, itt ott nyulkalas, plusz az egyik megujjazott.)
Egy kicsit reszeg voltam es ok is, de visszagondolva elegge szegyenlem magam, pedig jo volt :( mit glndoltok,nagyon gaz?
az egyik válaszolónak nem tudom, hogyan sikerült idekevernie a felszínességet. naná, hogy csak olyan pasinak hagyod, akit vonzónak találsz. akkor nem lennél felszínes, ha mindenkinek hagynád akkor is, ha nem tetszik?! :D
egyébként igen, meglehetősen ri.ancos dolog volt.. de ha neked ez jól esik, akkor csináld, csak számolj vele, hogy a pletykák menni fognak rendesen.
Én azt mondom, hogy inkább bánj meg egy olyan dolgot, amibe bele mertél vágni, mint hogy azon bánkódj, hogy "de jó lett volna megtenni".
18/L
Nagyon gaz.
És nem csak a dolog volt rbancos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!