Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néznek állandóan a nők akár hol vagyok? Mit gondolhatnak?
Figyelt kérdés
2010. febr. 8. 09:31
11/15 A kérdező kommentje:
Slicced, orrod mi ez? Sliccemet általában felhúzom az orommal nem tudom mit akartál, nem túl nagy? Hát inkább a szebbekhez tartozom mint a csúnyákhoz.Szerintem.
2010. febr. 15. 17:08
12/15 anonim válasza:
A nők a nőkön kritikus szemmel mérnek fel minden apró részletet. Milyen cipője van, milyen a frizurája, el van-e hízva, stb. Ha egy pasi megnéz egy nőt, akkor azt nézi hogy de jó a segge, de szivesen meg...., és közben hogy gyömöszölném a mellét, és milyen izgatóan sikoltozna közben, vagy ha nagyon szép a csaj akkor csak csodálnák a szépségét. Kb ennyi a különbség. :)
13/15 anonim válasza:
("Komoly" élettapasztalatommal) én azért szoktam valakit megbámulni mert valami furcsa van rajta. Lehet csak nagyon tetszik a szeme, vagy emlékeztet valakire az arca, esetleg viccesen néz ki, vagy helyesnek találom.
Bár én akkor szoktam elmosolyodni miután megnéztem valakit, ha valami nevetséges volt rajta...
13L
14/15 anonim válasza:
Legközelebb kérd el valakinek a telefonszámát, aki néz, és meglátod, hogy mit mond. Ha megadja a számát, akkor tetszettél neki, és azért nézett.
15/15 A kérdező kommentje:
Valójában talán nem is engem néznek meg hanem az öltözékemet, ugyanis általában olyan ruhákat vásárolok ami nem jön velem szembe az utcán, tehát egyedi. De az is lehet, hogy csak feltűnési viszketegségem van.:)
2010. febr. 22. 07:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!