Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek rosszul jöttem ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek rosszul jöttem ki a dologból? Mit gondolhatnak rólam?

Figyelt kérdés
Tegnap megbeszéltem egy találkozót egy fiúval, aki haverja egy srácnak akivel kavartam. Eredetileg sima baráti dologról volt szó. Amikor odaértem volt vele még egy srác, akit azelőtt nem láttam még... Én vittem magammal egy pici lányt, majdnem 2 éves, én vigyáztam rá és mondták, hogy menjünk sétálni. Rendesek voltak, segítettek, aztán amikor odaértünk, ahol ők jónak látaták,akkor egy idő után akit már ismertem, tapizni akart. Én a gyereket fogtam, de ahogy tudtam ellöktem a kezét. Ez ment egy darabig majd kiderült, fogadtak. Bocsánatot kértek meg minden. Nem hagytam, hogy fogdossanak, szóval ebből nem mondhatják, hogy ribanc vgyok, igaz? 16l
2011. máj. 4. 12:13
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Ellovagolhatsz az erkölcsi győzelem hófehér paripáján.
2011. máj. 4. 12:15
 2/17 A kérdező kommentje:
Vagyis jól csináltam? Vagy nem?
2011. máj. 4. 12:19
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy jól csináltad.
2011. máj. 4. 12:22
 4/17 A kérdező kommentje:
Akkor jó. Jó, persze haragszik sztem aki vesztett, de az nem érdekel.
2011. máj. 4. 12:25
 5/17 anonim ***** válasza:
Jól csináltad! Egyáltalán mi az,hogy fogadtak? Nem egy tárgy vagy te, hogy aki megnyerte a fogadást, az megfogdoshat.
2011. máj. 4. 12:26
 6/17 anonim ***** válasza:
Nem. Bár attól függ. A 2 éves kilány miatt nem hagytad, vagy önmagad miatt. Ha ő nincsen akkor ott, akkor hogyan viselkedtél vólna velük?
2011. máj. 4. 12:30
 7/17 A kérdező kommentje:
Ugyan úgy. Nem hagytam volna. A fogadás tárgya: könnyen kapható vagyok, így megtudnak dugni. Pedig nem igaz....
2011. máj. 4. 12:34
 8/17 anonim ***** válasza:
Ezek után legalább tudod azt, hogy kikkel is van dolgod.
2011. máj. 4. 12:40
 9/17 A kérdező kommentje:
Hát már tudom. De aki azt mondta nem, az meg el akar csalni minden áron, hogy menjünk valahová csak ketten. De nemet mondtam
2011. máj. 4. 12:43
 10/17 anonim ***** válasza:
Aki igazán téged akar majd, az nem elcsalni akar majd, hanem meghív. Nyíltan, őszintén.
2011. máj. 4. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!