Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néznek állandóan a nők akár hol vagyok? Mit gondolhatnak?
Figyelt kérdés
2010. febr. 8. 09:31
1/15 A kérdező kommentje:
Vajon ugyanazok a gondolataik mint a férfiaknak ha megnéz egy nőt?Ugye tudjuk mik a gondolataik?
2010. febr. 8. 09:36
2/15 anonim válasza:
Vagy tetszel nekik vagy azért néznek mert ilyen ocsmány embert még nem láttak...
3/15 A kérdező kommentje:
Végül is két esélyes.:)Lehet legközelebb megkérdezem az egyiktől, hogy mit néz.Ez a legegyszerűbb.
2010. febr. 8. 09:46
5/15 anonim válasza:
Én is megnézem a fiúkat, néha el is kalandozik a fantáziám. A gondolatok hasonlóak, csak szerintem a nők nem csinálják olyan feltűnően :) A lényeg, hogy örülj neki, hogy megnéznek.
Egyébként három esélyes. Lehet, hogy csak üldözési mániád van :P
6/15 anonim válasza:
Én nekem az a véleményem, hogy csak olyan ember vagy aki után megfordulnak -szag vagy külső XD - de ez nem jelenti, hogy ez baj.
És az elöttem szólónak igaza lehet: Üldözési mániád van. :P
7/15 anonim válasza:
Engem is sokszor megbámulnak az utcán a csajok, azt amikor visszafordulok, és látom, hogy néz, akkor elmosolyodnak, vagy gyorsan elfordítják a fejüket, integetnek, stb.
Nincs ebben semmi rossz :D
A lányok is ugyanúgy megbámulják a pasikat, nem csak fordítva :D
8/15 anonim válasza:
búúú, bááá mi a faszt nézel, ne nézzé tévézzé
10/15 anonim válasza:
vagy szép vagy és tetszel a csajoknak,vagy ronda és nevetséges vagy.legalább is én ez miatt szoktam csekkolni egy pasit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!