Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hihető, hogy eredetiek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hihető, hogy eredetiek a melleim? (képek)

Figyelt kérdés

Vékony vagyok sosem volt mellem és semmi önbizalmam nem volt, ezért megcsináltattam pár éve, de nem túl nagyra csak hogy legyen mégis valami.

Nekem nagyon tetszenek de mégis sok pasit eltántorít, amikor megtudja, hogy szilikon. Az oldalon is sok olyan hozzászólást láttam amiben írták, hogy inkább kicsi legyen de természetes, elfogadhatatlan, ha valami mű.

Nekem ebből elegem lett, és az az ötletem, hogy innentől kezdve azt fogom mondani, hogy eredeti, vagy nem mondok semmit, amíg nem kérdezik. Szerintem mindenkinek tetszene a mellem, amíg meg nem tudják, hogy szilikon, és a hegek is alig látszanak. Aki ilyenért ítélkezik az nem érdemli meg, hogy őszinte legyek.

Ti el tudnátok hinni hogy nem szilikon? Látszik a képeken?

Félek, hogy az igazi ritkán ilyen jó :S

[link]

[link]

[link]

2015. jan. 19. 17:19
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon szép! Nem estél túlzásba,ha valakinek ezért nem kellesz menjen is a pi..ába. 27 nő
2015. jan. 19. 18:17
 32/46 anonim ***** válasza:

Szépek lettek.

Akkor ronda a szilikon, ha baromi nagy.

Ezek pont jó méretűek.

2015. jan. 19. 18:20
 33/46 anonim ***** válasza:
Kiábrándulnék kicsit, ha megtudnám, hogy nem eredeti, de ettől függetlenül tényleg nagyon jól eltalálták, szóval nem hagynálak ott miatta. 22/F
2015. jan. 19. 19:01
 34/46 anonim ***** válasza:

Ha önbizalom növelése (helyre állítása volt a célod) - sikerrel jártál!

Szerintem észrevehető a mell formáján, de Te viseled, nem más! Ha ettől érzed magad nőiesebbnek, akkor miért ne?!

2015. jan. 19. 19:57
 35/46 anonim ***** válasza:

hihető

és végre valaki, aki nem túllő a célon, és a pici melléből, nem a mindenkinek szemet szúró hatalmasat csináltat, hanem egy szép, a testalkatához illő nagyságút! gratulálok az esztétikai érzékedhez :-)

2015. jan. 19. 21:06
 36/46 anonim ***** válasza:
0%

hiába mondod hogy eredeti

megfogja és tudni fogja hogy nem igazi

kicsit megöregszel és megereszkedik a bőr olyan lesz mint egy félig töltött reklámszatyor amibe zacskós tej van

majd a gyermeked értékelni fogja hogy anya nem tudja szoptatni mert zacskó van a cici helyén

2015. jan. 20. 08:27
 37/46 anonim ***** válasza:

"Aki ilyenért ítélkezik az nem érdemli meg, hogy őszinte legyek. "

Ne csodálkozz, ha majd neked is hazudnak. :-)

2015. jan. 20. 10:57
 38/46 anonim válasza:

"Quark" a kérdező, aki egy pasi xDDD

Most írt rám priviben! :D

Kamu kérdés netről leszedett kép, vagy más képével élt vissza!

KAMU AZ EGÉSZ!

2015. jan. 20. 11:49
 39/46 anonim ***** válasza:

Még mindig izgat a kérdés?

Ha valaki szeret akkor valószínűleg nem fogja érdekelni hogy igazi-e. Szerintem nagyon szép lett, az oldalon pedig írnak minden félét ne adj akkora súlyt az itteni dolgoknak, hacsak nem úgy ítélsz meg EGY személyt hogy az ő szava érhet valamit.

Azért mer szilikonos cicid van nem leszel kevesebb egy normális fiú/férfi szemében.

Egyébként igazad van ,,az igazi ritkán ilyen szép'', pont ezért én biztos megkérdezném de nem lenne vele semmi bajom csak érdekelne.

Még jó hogy nem érzed magad kevesebbnek valakitől mert megcsináltattad a cicid...

2015. jan. 25. 13:36
 40/46 anonim ***** válasza:
Előtte képet nem szeretnél feltölteni?
2015. jan. 25. 14:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!