Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hihető, hogy eredetiek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hihető, hogy eredetiek a melleim? (képek)

Figyelt kérdés

Vékony vagyok sosem volt mellem és semmi önbizalmam nem volt, ezért megcsináltattam pár éve, de nem túl nagyra csak hogy legyen mégis valami.

Nekem nagyon tetszenek de mégis sok pasit eltántorít, amikor megtudja, hogy szilikon. Az oldalon is sok olyan hozzászólást láttam amiben írták, hogy inkább kicsi legyen de természetes, elfogadhatatlan, ha valami mű.

Nekem ebből elegem lett, és az az ötletem, hogy innentől kezdve azt fogom mondani, hogy eredeti, vagy nem mondok semmit, amíg nem kérdezik. Szerintem mindenkinek tetszene a mellem, amíg meg nem tudják, hogy szilikon, és a hegek is alig látszanak. Aki ilyenért ítélkezik az nem érdemli meg, hogy őszinte legyek.

Ti el tudnátok hinni hogy nem szilikon? Látszik a képeken?

Félek, hogy az igazi ritkán ilyen jó :S

[link]

[link]

[link]

2015. jan. 19. 17:19
1 2 3 4 5
 21/46 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves válaszokat :) Ne hari fiúk de senki sem kaphatja, be szóval feleslegesek az ilyen privik :D
2015. jan. 19. 17:38
 22/46 anonim ***** válasza:
90%

Gyik-es fiúktól mit vártál?:D

Ha ilyen képeket villantasz a csillagokat lehozzák neked és átkelnek az atlanti óceánon egy ladikkal csak hogy ,,bekaphassák'' :D

Amúgy jó önbizalom tuning :) ha eddig nem volt most már lesz.

peace

2015. jan. 19. 17:41
 23/46 anonim ***** válasza:
Természetesnek látszik, bár az tényleg igaz, hogy a természetesség a legszebb, akárhogy is nézzen ki, viszont ennyi nem tántorítana el.
2015. jan. 19. 17:48
 24/46 anonim ***** válasza:
Nem látszik, hogy szilikon lenne, de tapintásra gondolom érezhető lenne (nem fogtam még szilikon cicit). Hány éves vagy?
2015. jan. 19. 17:53
 25/46 anonim ***** válasza:
Ki csinálta őket?
2015. jan. 19. 17:56
 26/46 PearlDiver ***** válasza:

Szerintem ne akard elhitetni hogy természetes, hanem olyan embert keress akit nem zavar hanem te érdekled mint ember.

Mondjuk valóban nem kell ezzel indítani :-)

2015. jan. 19. 18:00
 27/46 A kérdező kommentje:
Egy kedves pesti orvos barátom csinálta meg nekem szívességből ingyen :)
2015. jan. 19. 18:06
 28/46 anonim ***** válasza:
Gondolom térdvédőt használtál a szívességért cserébe :)
2015. jan. 19. 18:08
 29/46 A kérdező kommentje:
Nem nem, nincs mindenkinek szüksége qrválkodásra :)
2015. jan. 19. 18:13
 30/46 anonim ***** válasza:

Gyönyörűek! Szerintem egyáltalán nem tolakodóan műmell hatását keltik. Formásak, tenyérbe valók. Ha neked így jobban tetszenek, akkor érezd jól magad velük! Más ítélkezésével meg nem kell foglalkozni.

Amúgy ha csak nézném és nem látnám a heget, szerintem meg tudnál etetni vele hogy igaziak. Ha megfognám akkor valszeg rájönnék (nem tapintottam még ilyet), de kvára nem érdekelne! :D

25/F

2015. jan. 19. 18:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!