Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennetek ha arra kelnetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennetek ha arra kelnetek reggel h mas nemu lettel?

Figyelt kérdés

Remelem nem volt meg a kerdes :D

Szoval a lenyeg h reggel felkelsz es fiubol/ferfibol lany/no lettel, es forditva, mit tennel? :D

2015. jan. 18. 02:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
46%

A rengeteg kis látens buzіka fiúka, akik most játsszák a nagy kemény macsót a világban közben meg élnek-halnak egy jó nagy brokiért (azaz a férfiak többsége), ők nagyon élveznék hogy végre legálisan rojtosra kúrathatják magukat és azonnal a világ legnagyobb kurνái lennének.

Én meg leszbikusként szintén baromira élvezném, én lennék a legnagyobb kan a világon, lealáznám az összes kis nyálasszájú kis gyökeret és az összes punсit iszonyatosan megdugnám.

2015. jan. 18. 03:49
 12/17 anonim ***** válasza:
Utolsó:+1:D Én bejárkálnék a női öltözőkbe.
2015. jan. 18. 04:24
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Kiverném, kíváncsi vagyok milyen érzés :D
2015. jan. 18. 06:56
 14/17 anonim ***** válasza:

# 11 "rojtosra kúrathatják"

Ha ekkora alfa csávó vagy, legalább a női nemi szerv működésével tisztában lehetnél.

2015. jan. 18. 12:36
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha hirtelen nő lenneék. szétkuratnám magam minden gazdag fasszal, és lenne lakásom, meg autóm :) :) :)
2015. jan. 18. 14:52
 16/17 anonim ***** válasza:

Uraim, nap végére nem az lenne a fő kérdés, hogy "te mit tennél" hanem, hogy "veled mit tennének". Alapvető dolgok nem úgy vannak akkor.

Transzként vonulni az utcán pedig fényes nappal sem életbiztosítás. A szép, békés, nyugodt város rögtön pokollá változik, pláne, ha nincs benne gyakorlatod, hogy az adott testhez milyen viselkedésforma, mozdulat, gesztus, gondolat megengedhető, és mi elvárt, teljesítendő. Nem fogsz tudni észrevétlenül elsiklani az utcán, ahhoz a haj- és dresszkód betartása édes kevés, nem fogod tudni eljátszani azt a szerepet, semmennyire sem. A hülyének is rögtön lejön, hogy mi az ábra. Az sem biztos, hogy eljutsz egyben odáig, ahová el akartál menni. (Ja, hoppá.) Nem hogy még te fogsz ott kedvedre jobbra-balra kxrxgatni. Meg megnézném majd kinek kellenétek...

Egy-egy nap próba minenkire ráférne, megismerkedni a lesújtó tekintetekkel, azzal, hogy beszólnak, kinevetnek, megaláznak, leköpnek, és lesznek, akik össze is akarnak majd verni (olyan magatok fajták), úgyhogy hajrá, egy élvezet lesz...

egy transz

2015. jan. 18. 15:43
 17/17 A kérdező kommentje:

#16 megertem milyen rossz lehet neked :(

De a kerdes lenyege az h adott egy ferfi aki ha reggel felkel mar nokent fog..vagy ugye forditva..

Tehat annyi h a masik nem testeben ebred :)

2015. jan. 18. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!