Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek ilyenkor? 11 és fél honap után a párotok egyik naprol a másikra reggel hajnali ötkor (egyhelyen dolgotok és oda tartotok) a villamoson szakit veletek! Többi lent!?
igaz voltak gondjaink igy sejtettem h ez lesz a vége szoval nem nagyon lepett meg az ügy bár nagyon kibuktam mert én szerettem/szeretem... szoval tegnap reggel mikozben mentünk dolgozni szakítottunk, amit el is fogadtam és nem is haraggal váltunk el, bár semmilyen választ nem kaptam h miért is történt ez (sejtettem h nö van a dologban) még aznap is normálisan tudtunk szolni egymáshoz! erre ma beállit a mostani barátnöjével és az orrom elött sétálnak kézenfogva és tölem nem messze ölelkeznek meg csokoloznak...
(helyesirásért bocsi de valahogy most arra nem nagyon figyeltem..)
velem sms-ben szakított, de nem álltam bosszút... amit a mai napig sajnálok. hiába szerettem még mindig akkor, megérdemelte volna ő is, meg az önbecsülésem is.
szóval ne hagyd ki a lehetőséget. viszont ha rájön, hogy te voltál, akkor ciki, mivel egy helyen dolgoztok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!