Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk ha nagyon néztek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ha nagyon néztek egy lányt a buszon/metrón/villamoson miért nem szólítjátok meg?

Figyelt kérdés

ma is pl. láttam egy helyes fiút és rá is néztem.

igaz nem tudok szemezni szerintem, de így vártam volna a reakciót. én meg nem merek megszólítani senki, mert nyomulósnak tűnnék.

2012. okt. 19. 20:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Mert ha mindenkit leszólítanék 3000ezer csaj ismerősöm lenne.
2012. okt. 19. 20:17
 2/13 anonim ***** válasza:

mert nagy a tömeg sok az ember és mert buszon metrón villamoson vagyunk.

És mert a nők 99% a. nem szereti ha ennyire nyilvánosan leszólítják és mellette pár cm-re mindenki hallja.

a ritka 1% kivétel talán te vagy,.

3/13 A kérdező kommentje:
mármint ismerkedés célból értem, hogyha tetszik, nem azért hogy fb-on több ismerősöd legyen
 4/13 anonim ***** válasza:
Sokan nem mernek lépni vagy csak nehezen, ha már "biztos" a dolog. Szerintem a szemezést sokan még nem tartják el bátorítónak, félnek az elutasítástól.
 5/13 anonim ***** válasza:
Oké ismerkedés céljából.De megismered a személyiségét.Aztán mégsem.Különböztök.
2012. okt. 19. 20:18
 6/13 A kérdező kommentje:

jó ez jogos, de akkor hogy lehet jobban a tudtára adni?

én nagyon béna vagyok ezekben, meg zavarban is vagyok

2012. okt. 19. 20:19
 7/13 anonim ***** válasza:

Tegnap utaztam együtt egy lánnyal a buszon.Reggel suliba.Nézett is szemeztünk.Ha megint találkozunk,és megint ezek történnek akkor lépek :)

Csak 1 esetnél nem hinném.CSAK akkor ha "szerelem első látásra"vagy valamiért nagyon tetszik a csaj

2012. okt. 19. 20:22
 8/13 A kérdező kommentje:
hát ha viszonozza ezeket akkor mindenképpen lépjél, és különben sem lesz bűntudatod ha elutasít mert megkérdezted :)
2012. okt. 19. 20:24
 9/13 anonim ***** válasza:

1. Nem meri megtenni.

2. Nem akarja megtenni.

2012. okt. 19. 20:24
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
Mert ronda vagyok, ezért ha nézek egy lányt a metrón v bárhol, és észreveszi, onnantól kezdve direkt nem néz rám, nehogy véletlenül eszembe jusson megszólítani. Innentől pedig tényleg nem is lenne semmi értelme.
2012. okt. 19. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!