Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ha nagyon néztek egy lányt a buszon/metrón/villamoson miért nem szólítjátok meg?
ma is pl. láttam egy helyes fiút és rá is néztem.
igaz nem tudok szemezni szerintem, de így vártam volna a reakciót. én meg nem merek megszólítani senki, mert nyomulósnak tűnnék.
Nem tudsz szemezni? Az meg hogy lehet? :D
Egyébként változó, hogy ki milyen ok miatt nem szólítja le a lányt. Nemrég voltam én is hasonló szituban, a 17-es villamoson szinte minden reggel láttam egy helyes lányt, egyszer-kétszer össze is akadt a pillantásunk egy-egy rövid pillanatra, de ebből én még nem vontam le messze menő következtetést. Mivel soha nem mosolygott, csak olyan semleges arckifejezéssel nézett ki a fejéből :) Ha csak egyszer is rám mosolygott volna, biztosan megszólítottam volna, vagy legalább ráköszönök, aztán ilyen apró lépésekkel előbb-utóbb csak kialakult volna valami.
Sajnos a tömegközlekedési eszköz nem valami ideális ismerkedési színhely :-/
Szóval - hogy valami kis tippet is adjak a végére - ha legközelebb látod a srácot, legalább mosolyogj rá, vagy csak szimplán köszönj oda ("Hello"), abból már vennie kell a lapot. Nem neked kell elkezdeni a beszélgetést, de valami egyértelmű jelet azért nem árt kimutatni, hogy szívesen vennéd a közeledését :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!