Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek ilyenkor? 11...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek ilyenkor? 11 és fél honap után a párotok egyik naprol a másikra reggel hajnali ötkor (egyhelyen dolgotok és oda tartotok) a villamoson szakit veletek! Többi lent!?

Figyelt kérdés

igaz voltak gondjaink igy sejtettem h ez lesz a vége szoval nem nagyon lepett meg az ügy bár nagyon kibuktam mert én szerettem/szeretem... szoval tegnap reggel mikozben mentünk dolgozni szakítottunk, amit el is fogadtam és nem is haraggal váltunk el, bár semmilyen választ nem kaptam h miért is történt ez (sejtettem h nö van a dologban) még aznap is normálisan tudtunk szolni egymáshoz! erre ma beállit a mostani barátnöjével és az orrom elött sétálnak kézenfogva és tölem nem messze ölelkeznek meg csokoloznak...

(helyesirásért bocsi de valahogy most arra nem nagyon figyeltem..)

2012. okt. 25. 23:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

akkor add be a csajnak, hogy tesztelje le magát valami általad kitalált nemi betegségre, mert hogy te is az exedtől kaptad el :D

vagy rakd fel meleg társkeresőre. :P

vagy küldj neki postán egy csomag kutyaszart...:D

2012. okt. 26. 00:34
 12/14 A kérdező kommentje:
haha..köszike ez joooo :)
2012. okt. 26. 00:38
 13/14 Lues ***** válasza:
Én hagynám a francba! Nem ér annyit, hogy időt pocsékolj rá! Na meg az sem elhanyagolható tény, hogy az tuti jobban fájna neki ha te boldognak látszanál! A legjobb bosszú az, ha nem bánkódsz miatta és tudsz mosolyogni és vidám lenni még akkor is, ha ott van a közeledben! Kezdj új életet és ő menjen a levesbe! Éld a saját életed! Egy ilyen bunkó nem érdemli meg, hogy foglalkozz vele!!!
2012. okt. 26. 07:55
 14/14 anonim ***** válasza:
Ezt a meleg társkeresőt, meg kaki küldést stb felejtsd el! Elég szánalmas. Ahogy előttem írták, ne lássa hogy szarul esett neked, lépj tovább (vagy csak mutasd azt...), csináld úgy mintha lesz.rnád, járj el otthonról, élvezd a szabadságot. Enni fogja a penész. Még ha nem is szeret, bántani fogja az egoját, hogyha nem utána siránkozol.
2012. okt. 26. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!