Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10-ből hány pontra értékelnéd a külsődet, mennyire vagy ezzel elégedett?
Olyan 6/10 körülire raknám magam. Végre vágattam magamnak egy értelmes hajat+nőtt valami szőr is már az arcomon, viszont a karácsonyi kajadömpingben felszedtem néhány kilót, amivel kezdeni kéne valamit.
Nem a külsőm az, ami miatt nem keresek párkapcsolatot.
19/F
10/5-6
Nagyon nem vagyok elégedett a külsőmmel, magas és vékony vagyok (nem én írom ki ezeket a kérdéseket...), és a kondizás vagy sport sem segít, mert genetikailag vagyok ilyen...
Hátráltat az ismerkedésben, mert nem merek odamenni a csinosabb nőkhöz. Így hát pap leszek.
23F
10/3
Mivel többször is visszautasítottak a külsőm miatt, így igen, befolyásolja.
F
8/10, jobb napokon kisminkelve 9/10 :D
100%ban élégedettnek szerintem nem lehet lenni, de szerencsére szeretem magam kívül-belül, elfogadom a hibáimat, de nem azokra koncentrálok.
régebben elég erős önbizalomhiányom volt, pedig ugyanez volt a külsőm, mint most. akkor jóval nehezebb volt az ismerkedés, de amióta így látom magamat, sokkal több ember nyilvánítja ki, hogy tetszem neki, és így már én is bátran kezdeményezek. magamban tapasztaltam, hogy fejben is iszonyat sok dolog dől el :)
20/l
Nos, 31 választ tudtam figyelembe venni a 36.-kal bezárólag, ez alapján 6,47/10 a GYK-s átlag, az szerintem elég jó, feltételezve, hogy reálisak voltak a válaszok.
Ahol meg volt adva, vagy emlékszem a válaszadó nemére: 20 fiú 6,13-as átlaggal, 5 hölgy pedig 6,80-as átlagot produkált, sajnos itt elég kicsi a minta.
27: Te meg de kis buta vagy! :|
27-es vagyok.
Az volt a lehető legjobb döntés, hogy nem folytattam az ismerkedést, mert ha komolyabbra fordultak volna a dolgok, sok problémát okozott volna a féltékenységem.
Reálisan belegondolva tudom, hogy bőven vagyok egy 8-as (mások is megmondták), de ezzel azonosulni lelkileg soha nem tudok. 6-7 körül érzem magam, rosszabb napokon akár 3-4-ig is le tudok menni. Bajok vannak az önbizalmammal.
Fejlesztem magam, ápolt vagyok, szép árnyalatúra festem a hajam, szolídan sminkelek, szenvedélyszerűen érdekel az öltözködés, adok is rá, és járok edzeni is. Remélem elégedett leszek egyszer. :)
23/N
Határozott 10/8.
Inkább 7-nek érzem magam, de többet mertem mondani, mert férfiként sok dicséretet kapok és szinte bárhova mozdulok felfigyelnek rám a nők.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!