Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10-ből hány pontra értékelnéd a külsődet, mennyire vagy ezzel elégedett?
10/7-8
15/f
Én nem de hát azt mondják, hogy nem vagyok olyan rossz..de tök mindegy ki mit mondd ha annak a bizonyos Ő-nek nem kellek:(
Úgy 7/10
Befolyásolja, de mivel nem tudom a másiknak éppen milyen ízlése van ezért nem is érdekel túlzottan.
5/10
31/F
És a belsőm nem érdekel? Az 6/10.
Hát olyan 7 körüli...
Hogy mennyire vagyok vele elégedett? Szeretnék sokkal jobban kinézni, de ez már nem a hozzáállásomon múlik. Sportolok, egészségesen élek, az alakomat olyan 8-9 pontra értékelném. Hajamra, bőrömre odafigyelek, igényes vagyok... Innentől kezdve már csak a genetikát szidhatom, vagy az agyamat, hogy nem vagyok képes elfogadni magamat 100%ban :P
22N
Átlagos, 10/6 lehetek most, de edzéssel sokat lehetne rajta dobni, lehetnék 7-8 is.
Nem vagyok elégedett, vele amúgy. Eléggé befolyásol, pl. volt olyan, hogy kialakulóban volt valami egy pasival, de amikor megláttám az exét felfüggesztettem az ismerkedést, mert 10/9 csaj volt, a nyomába se értem volna. :/
23L
10/7.5 mert van rajtam némi fölösleg.
17/L
6/10, de benne van a 8-as, csak idő kérdése.
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!