Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki nem elégedett a saját külsejével (csúnyának látja magát), az általában másokat se dicsér, másoknak se bókol?
Figyelt kérdés
2014. nov. 8. 13:35
1/9 anonim válasza:
Valóban nem. De nem a saját megítélésem miatt, hanem mert azt tapasztaltam, hogy a bókra hülyén reagálnak. Az ember egy idő után nem veszi a nyakába a macerát.
2/9 anonim válasza:
Dehogynem. Kivéve az irigy embereket.
Csúnyának tartom magam, de attól még megdícsérem ami szép/tetszik/elfogadnám. Mert attól, hogy lehurrogom, nem leszek szebb.
3/9 anonim válasza:
Igen, én így vettem észre az önbizalom hiányos ismerőseim körében.
L19
4/9 anonim válasza:
Én sem vagyok megelégedve magammal, pedig sok jó bókot kapok. Viszont sokat dicsérem mások külsejét, ha az tetszik.:)
6/9 anonim válasza:
én megvagyok elégedve magammal,jó pasi vagyok,és sosem dicsérek meg senkit csak érdekből maximum,szerintem ez a normális
7/9 anonim válasza:
Én is szoktam dicsérni, szóval nem minden esetben igaz. Szerintem nem ettől függ. :)
8/9 anonim válasza:
De, én szoktam elég sokat. Mondjuk csak azokat, akik tényleg tetszenek. Nem ők tehetnek arról, hogy én nem nézek ki jól. :)
9/9 anonim válasza:
Ronda vagyok, de ezzel teljes mértékben ugyanígy vagyok. 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!