Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért élnek ilyen álomvilagban 20 év körüli, egyetemista lányok?
Az ilyen lányismerőseim egyik fele érett, a masik meg valami abszolút álomvilagban él.
Úgy erzik hogy alanyi jogon jar nekik egy olyan pasi aki egyszerre népszerű,macso,kedves,udvarias,kemeny,romantikus,izmos, 6-fele sporthoz ert,penze is van meg emellett titkosugynok,vampir es ambróziat pisil es unikornison lovagol amikor éppen nem a 6.diplomajat védi.
A szexualitasrol alkotott kepük pedig a Szurke 50 arnyalatan alapul.
Nem adnak jeleket a fiúknak,a kevesse vonzó jelentkezőket minősíthetetlen stílussal küldik el az érmelleki kékhalálba,aztan nyafognak hogy senki se akarja őket "meghódítani".
Akit felvettek egyetemre es mar a felnőttkorba lépett az hogy lehet ennyire gyerekes? És elég sok ilyet ismerek..:/
20/F
Én is egyetemista vagyok,és teljesen megértem a kérdésed.
Sajnos vannak,olyan személyek a társadalomban akik érett gondolkodásúaknak tartják magukat,pedig valójában nem azok!
Én azt tanácsolom,hogy ne ragadj le rögtön az "első" lányoknál.
Keresgélj még,és ne add fel!
Biztosan vannak olyan lányok,ha nem is ott az egyetemen,ahová te jársz de esetleg a közeledben,akik nem ilyenek és nem a filmekből,vagy a könyvekből szerzett tapasztalataikat használják fel ismerkedés terén.
Járj el más helyekre is az egyetemen kívül(ha eddig nem tetted volna). Ezt nem sértésképp mondom,mert biztos szoktál szórakozni.
De néha a normális lányokat ne a szórakozóhelyen vagy az egyetemen keresd!
Szóval sok sikert! :)
19/L
Én mérnökként végeztem, nálunk hál'istennek az értelmesebbek voltak.
Sokáig laktam idegenforgalmisokkal, óvónénikkel és hasonlókkal, na onnan tapasztaltam én is minden jót. Nem feltétlenül az a véleményem, ami neked. Én inkább szégyennek éreztem, hogy ilyen embereknek is lesz diplomája, ezek a "nők" is az értelmiséghez fognak tartozni és verik a mellüket a semmire.
Szerencsére ezek a fiatalok visszavesznek az arcukból, ha máskor nem, akkor olyankor, amikor az első alkalommal koppan az orruk a becsapott ajtón egy munkahelyen. Ott rájönnek, hogy nem az övék a világ és nem játszhatnak kis főnököt, sem miniterroristát, mert így nem sokáig lesznek alkalmazásban!
Kicsit fölöslegesnek látom a kiakadásodat. Keress magadhoz illő lányt, aki megbecsül úgy, ahogy vagy, ezeket pedig kerüld el jó messziről!
"13-as vagyok. Még mindig ott tartunk, hogy "az a probléma" - kinek? - neked. És szerintem senkinek nincs joga megítélni, "
Egy hozzászólásnak nincs normatív hatálya, szóval nem "megítélés", hanem véleménynyilvánítás, amely alkotmányos jog. Egy vitának éppen az a célja, hogy ütköztessük a szükségképpen szubjektív álláspontokat. Én kérek bocsánatot, Mr. Objektív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!