Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért élnek ilyen álomvilagban 20 év körüli, egyetemista lányok?
Az ilyen lányismerőseim egyik fele érett, a masik meg valami abszolút álomvilagban él.
Úgy erzik hogy alanyi jogon jar nekik egy olyan pasi aki egyszerre népszerű,macso,kedves,udvarias,kemeny,romantikus,izmos, 6-fele sporthoz ert,penze is van meg emellett titkosugynok,vampir es ambróziat pisil es unikornison lovagol amikor éppen nem a 6.diplomajat védi.
A szexualitasrol alkotott kepük pedig a Szurke 50 arnyalatan alapul.
Nem adnak jeleket a fiúknak,a kevesse vonzó jelentkezőket minősíthetetlen stílussal küldik el az érmelleki kékhalálba,aztan nyafognak hogy senki se akarja őket "meghódítani".
Akit felvettek egyetemre es mar a felnőttkorba lépett az hogy lehet ennyire gyerekes? És elég sok ilyet ismerek..:/
20/F
20 éves egyetemista lány vagyok, úgyhogy megszólítva érzem magam. :D
1. Ahhoz, hogy betöltsd a 18-at és felvegyenek egy egyetemre nem kell érzelmi érettség. Sokan burokban nőnek fel, és a szülőktől is azt a mentalitást öröklik, hogy hercegnők, és mindent megérdemelnek. Sőt, sokan az egyetemi évek alatt a szülei pénzéből él, így nem szereznek egyéni tapasztalatot a felelősségről.
2. Amit én vettem észre, hogy a pasik viszont elég erősen azokra a nőkre buknak, akik nem partnerként, hanem lábtörlőként kezelik őket. Sok fiú ismerősöm van, mégsem tartanak vonzónak, mert komoly témákról tudok velük beszélgetni. Nem tudom, lehet, hogy így nem érzik, hogy "erősebbek" nálam, vagy fogalmam sincs.
Gondolom, benned is azért merült fel a probléma, mert egy (vagy több) ilyen lány utasított vissza. Mert ahogy te is megjegyezted, nem mind ilyen. Ha nem érdeklődnél irántuk, nem bántana a viselkedésük, hanem lesz...nád őket.
3. Ez a viselkedés nemtől független. Mennyi GYK-n is a hasonló kérdés: "Hogyan érjem el, hogy szép barátnőm legyen, ha csúnya vagyok?" - a nők és a férfiak igényei különbözők biológiailag és a társadalmi hagyomány miatt is: míg a nők az anyagi és testi biztonságot, a jó génállományt az utódokhoz (-->jóképű, sportos pasi) keresik, a pasik az attraktív külsőre adnak. A cél más, de a módszerek a válogatásra nagyon hasonlóak.
Lenne még mondanivalóm a témához, de gondolom nagyobb terjedelem senkit nem érdekel. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!