Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért élnek ilyen álomvilagban 20 év körüli, egyetemista lányok?
Az ilyen lányismerőseim egyik fele érett, a masik meg valami abszolút álomvilagban él.
Úgy erzik hogy alanyi jogon jar nekik egy olyan pasi aki egyszerre népszerű,macso,kedves,udvarias,kemeny,romantikus,izmos, 6-fele sporthoz ert,penze is van meg emellett titkosugynok,vampir es ambróziat pisil es unikornison lovagol amikor éppen nem a 6.diplomajat védi.
A szexualitasrol alkotott kepük pedig a Szurke 50 arnyalatan alapul.
Nem adnak jeleket a fiúknak,a kevesse vonzó jelentkezőket minősíthetetlen stílussal küldik el az érmelleki kékhalálba,aztan nyafognak hogy senki se akarja őket "meghódítani".
Akit felvettek egyetemre es mar a felnőttkorba lépett az hogy lehet ennyire gyerekes? És elég sok ilyet ismerek..:/
20/F
13-as vagyok. Még mindig ott tartunk, hogy "az a probléma" - kinek? - neked. És szerintem senkinek nincs joga megítélni, hogy ki kell, hogy egy lánynak (vagy fiúnak) tetsszen. Nem jó érzés, ha nem esel ebbe a kategóriába, senki nem szeret "nem elég jó" lenni. Mindenki a legjobbat akarja megszerezni, akit csak tud. Hogy bejön-e, az más kérdés.
Nem kell félreérteni, nem tartom jónak, ahogyan ezek a lányok viselkednek a férfiakkal vagy csak általában a többi emberrel. Nem hiszem viszont, hogy valaki csak attól jobb lenne, mint ők, mert több ellenkező neműt tart vonzónak, mint ők. Aki ezen agonizál, az csak az idejét vesztegeti.
Igen, csak egy egyetemista srác meg szintén néz majd nagyokat, hogy még 12-esként válogathatott a csajok között, egyetemen meg semmibe veszik. És nem csak a szép lányok, hanem az átlagosak, és az átlag alattiak is. Sőt pár lány ismerősöm szakított a barátjával mikor bekerült.
Én is már két éve vagyok egyetemista, de már nem tudom hova csökkentsem az igényeim... Nem tudom miért ilyenek, de ez van, nem tudunk változtatni. Legalább a jegyeim nem rosszak :/
13
Nem. Miért? Ott más a helyzet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!