Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért élnek ilyen álomvilagban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért élnek ilyen álomvilagban 20 év körüli, egyetemista lányok?

Figyelt kérdés

Az ilyen lányismerőseim egyik fele érett, a masik meg valami abszolút álomvilagban él.

Úgy erzik hogy alanyi jogon jar nekik egy olyan pasi aki egyszerre népszerű,macso,kedves,udvarias,kemeny,romantikus,izmos, 6-fele sporthoz ert,penze is van meg emellett titkosugynok,vampir es ambróziat pisil es unikornison lovagol amikor éppen nem a 6.diplomajat védi.

A szexualitasrol alkotott kepük pedig a Szurke 50 arnyalatan alapul.

Nem adnak jeleket a fiúknak,a kevesse vonzó jelentkezőket minősíthetetlen stílussal küldik el az érmelleki kékhalálba,aztan nyafognak hogy senki se akarja őket "meghódítani".

Akit felvettek egyetemre es mar a felnőttkorba lépett az hogy lehet ennyire gyerekes? És elég sok ilyet ismerek..:/

20/F

2015. jan. 15. 21:56
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
20%
Igaza van a kérdezőnek!!!! Szűz lánnyal ne kezdjen senki... Meg azzal se akinek nem volt legalább 3 hónapos kapcsolata!
2015. jan. 15. 22:30
 22/36 anonim ***** válasza:
45%

13-as vagyok. Még mindig ott tartunk, hogy "az a probléma" - kinek? - neked. És szerintem senkinek nincs joga megítélni, hogy ki kell, hogy egy lánynak (vagy fiúnak) tetsszen. Nem jó érzés, ha nem esel ebbe a kategóriába, senki nem szeret "nem elég jó" lenni. Mindenki a legjobbat akarja megszerezni, akit csak tud. Hogy bejön-e, az más kérdés.

Nem kell félreérteni, nem tartom jónak, ahogyan ezek a lányok viselkednek a férfiakkal vagy csak általában a többi emberrel. Nem hiszem viszont, hogy valaki csak attól jobb lenne, mint ők, mert több ellenkező neműt tart vonzónak, mint ők. Aki ezen agonizál, az csak az idejét vesztegeti.

2015. jan. 15. 22:35
 23/36 anonim ***** válasza:
37%

Igen, csak egy egyetemista srác meg szintén néz majd nagyokat, hogy még 12-esként válogathatott a csajok között, egyetemen meg semmibe veszik. És nem csak a szép lányok, hanem az átlagosak, és az átlag alattiak is. Sőt pár lány ismerősöm szakított a barátjával mikor bekerült.

Én is már két éve vagyok egyetemista, de már nem tudom hova csökkentsem az igényeim... Nem tudom miért ilyenek, de ez van, nem tudunk változtatni. Legalább a jegyeim nem rosszak :/

2015. jan. 15. 22:52
 24/36 anonim ***** válasza:
13-as, Szegeden vagy egyetemista?
2015. jan. 15. 23:06
 25/36 anonim ***** válasza:

13

Nem. Miért? Ott más a helyzet?

2015. jan. 15. 23:14
 26/36 anonim ***** válasza:
Nemigen, bár én még nem nagyon próbálkoztam mivel most kezdem, igaz már 20 vagyok. De gondoltam megpróbálhattunk volna változtatni a helyzeten. :) Én egyébként ezt a viselkedést nagyon soknál észrevettem a középiskolában is. Főleg a hat osztályos gimiseknél, de előfordult másokkal is.
2015. jan. 15. 23:22
 27/36 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de én sose voltam így... mindenkire nyitott, voltam, de azért akkor kiakadtam, amikor nyolc osztályosok jöttek bepróbálkozni, és annyit se tudtak kinyögni h hö... nahh..
2015. jan. 15. 23:29
 28/36 anonim válasza:
13-asnak teljesen igaza van :) Maximálisan így látom ahogy leírtad, egyébként a probléma valós de hát a mai világ sajnos ilyen és valószínűleg egyre több hasonló lány lesz nem csak az egyetemeken.. 27/F
2015. jan. 15. 23:29
 29/36 anonim ***** válasza:
100%
Hogy ne lenne valós a probléma? A mai világban az egyetemista csajok nagyrészének a szülei jól élnek és igy a kiscsajnak mindent megadnak. Pénz, ruhák,autó néha, stb. Ezek után persze hogy magasak az igényeik ha úgy élnek mint monacoi hercegnők. Vannak azok akik sokkal szegényebbek, azok lehet normálisak.
2015. jan. 16. 09:37
 30/36 anonim ***** válasza:
38%
#29 ...vagy k.rvák.
2015. jan. 16. 11:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!