Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egy nőnek elég embernek lennie, de egy férfinak már istenné kell válnia, ha akar maga mellé valakit?
Figyelt kérdés
Egy nőnek a legtöbb esetben elég egy átlagos külsőt és egy elfogadható személyiséget adnia és szinte biztosan lesz valakije. Ellenben egy férfinak mintha állandóan bizonyítania kellene és ezer fokon égnie, ha barátnőt akar magának. Löknie kell a showdert és/vagy sportos testalkatúnak kell lennie és/vagy komoly egzisztenciával kell rendelkeznie és/vagy mindenre tudnia kell a megoldást, stb... A végtelenségig lehetne folytatni. Ha ő csak az előbb említett női részt produkálná, akkor semmit nem érne el, mert tizenkettő egy tucat-nak számítana. Miért van ez?2015. jan. 13. 22:58
31/31 anonim válasza:
Nekem meg még akkor sem lesz...ez a nagy probléma tudod.Sok éve koptatom a GYK-t,segíteni is szoktam ha tudok embereknek,és sikerülni is szokott.
Azonban mások helyzetébe kívülállóként könnyen tudok segíteni,de a sajátomban már úgy érzem,minden lehetőséget felmértem és kipróbáltam,mégsem lett eredménye sajnos.
Úgy érzem még sok évig is itt leszek GYK-n,és koptatom a billentyűzetet a magányomban... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!