Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egy nőnek elég embernek lennie, de egy férfinak már istenné kell válnia, ha akar maga mellé valakit?
"Kérdezd meg erről azokat a férfiismerőseidet, akiknek bejött az élet, és van barátnőjük/feleségük. Kétlem, hogy mindegyikük görög isten lenne."
A test/kinézet csak az egyik volt a pontjaim közül, azért írtam és/vagy-ot. Lehet, hogy nem mind szépség, de pl. vállalkozó, aki éjjel-nappal kihajtja a belét vagy orvos, aki egész életét tanulással töltheti, ha versenyben akar maradni.
"Na de akkor is egy a lényeg: NEM kell ahhoz istennek lenni, ha barátnőt akarsz. Tényleg sok nő van, aki teljesíthetetlen elvárásokat támaszt a férfiakkal szemben - de ők egyedül is fognak maradni."
Hát... Én nem ezt tapasztaltam! Többiek?
Az istent képletesen értettem. Arra céloztam vele, hogy egy nő élheti kényelmesen a maga megszokott kis életét és szinte magától értetődő természetességgel betoppan társ az életébe. Egy férfinál ez nagyon gyakran nem így néz ki, hanem "ilyen legyen-olyan legyen, küzdj, harcolj, bízva-bízzál" és azután valamikor talán sikerül.
Ismerek pl. olyan csajt, aki alig tud megszólalni (nem butaság, inkább visszafogottság), mégis simán van párkapcsolata. Egy fiúnál az ilyet azonnal leminősítik töketlen puhap..-é és akkor még finomak voltak vele.
Ha úgy lenne,ahogy azt a 23-as állítja,akkor már barátnő hegyek lennének mögöttem,előttem vagy bárhol... :)
Érdekes módon még csak esélyt sem adott egy sem,csak külső alapján elítéltek,mert nem vagyok az a tipikus mai szépfiú,amire nyáladzanak és ennyi.
Szóval én sem azt tapasztaltam."Helyesnek" kell születni,akkor van csak esélyed...Csak ugye azt nem Te választod magadnak.Szóval igazából egy olyan dolog miatt nem lehet barátnőm soha,amit nem is én választottam magamnak,hanem ilyennek születtem...
# 25
Ez így van, ha egy lány csendes visszafogott azt még aranyosnak is tekintik sokat. Persze azért ne legyen kuka, otthon legyen képes kommunikálni.
Egy csendes visszahúzódó férfi, viszont tényleg nem talál társat soha, egy lány se fog odamenni, és leszólítani, ez a férfi dolga.
Hát ez egy ilyen dolog :) Nekik marad esetleg az internet, vagy hogy erőt vesznek magukon
# 26
Te se jönnél össze akármilyen csajjal nem?
Hidd el, megtalálod majd... Én majdnem 24 évesen találtam rá az elsőre, most 25,5 vagyok, második kapcsolatot taposom. De úgymond ennek is vége már, de megvan a következő kiszemelt :)
Siker lesz-e az másik kérdés
#28-as.
#26-os vagyok.
Akárkivel nincsen értelme összejönni,de mikor esélyt sem kapsz semmire,egy beszélgetésre sem...
Esélyem nincsen arra,vagyis nem látok rá,hogy nekem bármikor is összejöjjön,az idő meg szalad... Te legalább mázlista voltál és találtál magadnak valakit,én még közel kerülni sem tudtam egy lányhoz/nőhöz sem,és esélyt sem látok rá,hogy valaha is így legyen... Hiába csinálok én bármit,felém nem érdeklődnek,észre sem vesznek.Ja és megaláznak sokszor.
23 még, de lassan már 24/F
Egyébként tudok még "jobbat" is. Ha valaki leír itt jogos és igaz dolgokat a nőkről, akkor kikiáltjákl nőgyűlölőnek. Tiszta sor...
Ismerek olyan csajt is, aki viszont közösségi oldalakat posztolt tele férfigyűlölő kommentekkel és karikatúrákkal. Az volt a kínja persze, hogy neki csakis a drabális állat testalkatú férfi számít férfinak, de az ilyen gyurmák persze csak szexre akarták őt. aki nem ilyen volt, azt ő küldte el melegebb égtájakra. Mégis akadtak rajongói és most talált olyan fickót, aki még az ő kényes ízlésének is megfelelt.
Ismételten hangsúlyozom, hogy ő nem egy névtelen fórumra irogatott és elég durva dolgokat tett fel, mégsem mondta meg neki senki, hogy nem teljesen normális, amit csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!