Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátzóna rosszabb, mint a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátzóna rosszabb, mint a magány?

Figyelt kérdés
2015. jan. 13. 14:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

10:

De öcséd miért ismerősi körből akart ismerkedni?

Nem az az alapvető ismerkedési mód, hogy megtetszik valahol egy tök ismeretlen lány aztán odamész hozzá és megszólítod?

2015. jan. 13. 14:51
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem megítélés kérdése, melyik a rosszabb. De aki olyan személyiség, hogy fennakad ezeken, annak így is-úgyis szar mindkettő, szóval tök mindegy. : )
2015. jan. 13. 15:03
 13/16 To7ka ***** válasza:

"Így azért társaságban vagy, és ha eljártok ide-oda, közben megismerkedhetsz másokkal is."

Erre írtam azt a részt, #3-as ötlete. Ha egy barátzónás lány barátoddal mászkálsz el az ő társaságában helyekre, akkor az borít mindent.:) Ne egy lánnyal járj randizni, és ha ő irányít (és márpedig barátzónában ő irányít), akkor Neked biztos hogy nem lehet sikeres randid random lányokkal, ha neki nem lett. Szerintem a legrosszabb szárnysegéd lenne :D

2015. jan. 13. 15:09
 14/16 anonim ***** válasza:
A barátzóna az abszolút önsanyargatás, ha kevertetek és utána került bele, akkor csak annyit mondj visszlát még akkor is ha magányos vagy, pár hónapig szar aztán találsz valaki mást, még akkor is ha megismételhetettlenneknek találod a mostani csajt.
2015. jan. 13. 15:53
 15/16 anonim ***** válasza:
ha nagyon bírod a csajt akkor sokkal-sokkal rosszabb!
2015. jan. 13. 16:37
 16/16 anonim válasza:

Én személy szerint inkább leszek magányos vagy egyedülálló, mint valakinek a lelki szemetese legyek.

Meg én úgy vagyok vele, hogy fusson a fene a nők után.

Úgyse lenne jó nekik semmi.

23/F

2015. jan. 17. 00:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!