Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kis mellűként 0 önbizalom. Más is van így?
Ja, ha nincs ló, jó a szamár is.
Nem az hiányzik, hogy megd*gjanak (nem kell sok ahhoz egy nőnek, hogy megakarják d* gni) hanem hogy ne érezzem 0-nak magam.
nagyon sötétke vagy, kérdező
komoly kapcsolatoknál szerinted mennyit számít a mellméret??
remélem tisztában vagy azzal, hogy ez csak rajtad múlik... bár én inkább hanyagolom a kérdést, mert a szokásos női paradoxonok itt is előfordulnak. pl.: nem csak du*gni akarok, de szinte problémát jelent, hogy a férfiak a nagymellű nők után fordulnak meg.
ennyi erővel elkezdhetnék sírni, hogy nincs nagy feka dá*kóm, mert a szexpartnerkeresőn a nők 90%-a 20cm felettit akar (látod, én csak du*gni akarok :D). plusz sírhatnék, hogy nem vagyok az a jóképű gyerek, szóval értem nem vinnyogtak a kislányok az általánosban, a gimiben, a főiskolán stb... de sz*arok bele mert jól érzem magam a bőrömben. szerintem neked sokat kellene olvasnod, önfejlesztéssel foglalkozó könyveket, mert (nem sértésnek szánom) nekem úgy tűnik, hogy nagyon gyenge személyiség vagy!
Kedves kérdező, nekem is kicsi a mellem. A-s egész pontosan, viszont formás és még 70 éves koromban sem fog lógni (max eltűnik :D). Sose fáj a hátam emiatt és most is hason fekve gépelek, és tudod mit? Én elértem arra a szintre, hogy szarok bele, hogy a férfiak 90 %-ának mi tetszik. Jó a fenekem, ezért általában olyan pasikkal sikerült megismerkednem, akiket jobban érdekel a fenekem, mint a mellem. (sőt, a mostani barátomra néha már rá kell szólni, hogy a mellem is erogén zóna) Nem, nem tudok egy szépen dekoltált felsőt felvenni vagy vállpánt nélkülit, mert leesik, de egy bővebb felső alá nem kell melltartót vennem, valamit valamiért. Sportmelltartóra se kell több ezret költenem. Próbáld meglátni az előnyeit a méretednek. Ráadásul ha megbarátkozol vele az önbizalmad is nőni fog és azért fognak észrevenni, nem a melled mérete miatt.
Ha meg képtelen vagy rá gyűjts műtétre és probléma megoldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!