Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mi lehet? (Remélem van kedvetek olvasni)?
Hosszú lesz, de le írok mindent hogy értsétek.
16/f vagyok és van egy 15/l aki tetszik közel egy éve. Még sose beszéltem vele de nagyon be jön külsőre.Aranyosnak tűnik de ha jól látom a helyzetet, semmi esélyem nincs nála. Abból gondklom hogy elég népszerű, nagyon sok fiú, és lány barátja van, kockás a hasa (de nincs kigyúrva, csak a sport miatt).Én egy "átlagos" fiú vagyok.Fejre nem vagyok csúnya inkább átlagos, nem vagyok ki gyúrva (nem is akarok), normális a hajam, nem is ilyen ecsetfej, és elég vékony vagyok, vagy legalább is a csuklóm környékén nagyon latszik hogy vékony vagyok. (175cm,55kg)
Az a lényeg hogy nem merem le szólítani, hiszen csak minden nap látom párszor, sose beszéltem még vele, de megint jön a szünet és megint sikerül kicsit elfelejtenem, de utánna megint rám jön az a fel langolàs, hogy ő kell nekem. Facebookon meg nem nagyon szeretnék vele beszélni mert másnap élőbe találkoznánk, és nem tudnák meg moccanni se a közelébe, meg össze-vissza beszélnek és egetnem magam.
Az a kérdés hogy ilyen helyzetben mit csináljak? És mi lehetett az ma amikor mellett áltam 2m-re és engem nézett, de amikor rá néztem el kapta a fejét, és mintha kicsit el is pirult volna.
Köszönöm annak aki végig olvassa, és válaszol. Ha valami hiányzik amit nem irtam le akkor írjátok. (:
És mit mondok neki? Szia még nem beszéltünk? Vagy még is mit? Meg a suliba a 10 perces szünetbe?
Azért köszi hogy el olvastad.
keresd a szemkontaktust mosolyogj, bókól, dícséd stb
vagy ha leszólítod akkor: "Szia az én nevem XY, és a tiéd.....
NO PARA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!