Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kis mellűként 0 önbizalom....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kis mellűként 0 önbizalom. Más is van így?

Figyelt kérdés
Itt is azt látom, hogy a nagyot favorizálja mindenki, és persze utcán a nagymellűek után fordulnak csak meg.
2015. jan. 8. 22:10
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:

# 8

Miért nézne ki jobban alapból egy kicsi mell? Kevés gyönyörűbb látvány van, mint a nagy, formás mellek.

2015. jan. 8. 22:19
 12/35 anonim ***** válasza:
100%
Van akinek szamit. Ez teny. De meg tobbeknek nem a mellmeret a lenyeges. Nalam pl 0 szerepe van. Aztan most ha ezt valaki nem hiszi hat nem erdekel. Alapbol ha van egy szep arcu lany ( igen nalam ez a lenyeges) akivel lehet ertelmesen kommunikalni marhara nem erdekel a melle merete. Nem ettol fogok adott esetben majd felizgulni, hanem magatol a lanytol, attol hogy ot szeretem... Ne parazz ezen legyel magabiztosabb, egybol jobban megy majd minden!! 21/F
2015. jan. 8. 22:20
 13/35 anonim ***** válasza:

Érezd jól magad a bőrödben!

Nem tudom elhinni ezt,de tényleg. Azért nem szereted a kis melleidet, mert nem az a menő, a divat? Szerintem itt nagy baj van a gondolkozásmódoddal.

Én kis mellűként nagy ívben lesz*rom, hogy utánam néznek e az utcán, csorgatják-e idegenek rám a nyálukat. Az miért is lenne jobb? O.o

2015. jan. 8. 22:21
 14/35 anonim ***** válasza:

Nekem is kicsi a mellem még is sokan megfordulnak utánam. Nézd a pozitív oldalát nem kell melltartóval küszködni és nem fáj a hátad és tudsz hason aludni :P

26/N

2015. jan. 8. 22:25
 15/35 anonim ***** válasza:
istenem..miért szerinted a nagy mell jobb..? hát kicsit sem..én utálom folyton bamulnak és csak azért akarnak hogy lefekudjek velük..pedig nem is ismered őket és ők se téged ..szanalmasak az ilyen emberek akik folyton csak a külsőt nézik..jaj és még valami ha szűkebb ruhát veszel fel amiben csoda folytán jól érzed magad csinosnak le kell venned mert túl mély a dekoltázs...
2015. jan. 8. 22:28
 16/35 A kérdező kommentje:
Nem igazán lelkesít a pozitív oldala.
2015. jan. 8. 22:28
 17/35 A kérdező kommentje:

De legalabb a #3-as rosszindulatu kommentje se jott be, 2-nel nem jött.:D

#1-es amugy lánynak érzi magát?

2015. jan. 8. 22:33
 18/35 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok. 21/L
2015. jan. 8. 22:34
 19/35 anonim ***** válasza:

ha jó a feneked és szép az arcod akkor én a többi férfi helyett is ágyba bújok veled ;)

27F

2015. jan. 8. 22:42
 20/35 anonim ***** válasza:

Akkor feküdj kés alá, többet én sem tudok mondani.

Érdekes, hogy amiatt panaszkodsz, a fiúk a mellméretük miatt jobban favorizálják azokat a lányokat akiknek nagyobb van miközben te is dettó ugyanígy csinálsz.

Akinek nagyobb melle van az nem tartod egyenlőnek magaddal, akkor mégis miért is a fiúk a hibásak?

2015. jan. 8. 22:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!