Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelhető, hogy azért lettem pánikbeteg, mert 23 éves koromra még nem volt barátom?
Figyelt kérdés
2015. jan. 7. 18:12
21/26 A kérdező kommentje:
Ez hosszú történet... és szomorú is.
2015. jan. 7. 19:27
22/26 anonim válasza:
Nekem 25 éves koromig nem volt barátom és nem lettem pánikbeteg. Azóta komolyabb tragédiák is értek, és mégsem lettem pánikbeteg. Most egyedülálló anya lettem és még mindig nem vagyok pánikbeteg. Szerintem ez lelki alkat kérdése.
23/26 A kérdező kommentje:
#Szerinted. Szerintem meg nem.
2015. jan. 7. 19:54
24/26 anonim válasza:
Nekem anyukam panikbeteg...eleinte azt hitte, hogy meg tudja oldani egyedul. Ugyanigy allt hozza. Aztan mikor nem mukt el elment pszichiaterhez es felirt gyogyszert meg nyugtatot. Azota sokkal jobban van es elnodult jo iranyba
25/26 A kérdező kommentje:
#24 Köszönöm.:) Anyukádnak meg jobbulást!;)
2015. jan. 8. 19:06
26/26 anonim válasza:
Az lehet, hogy szerinted nem, de a pánikbetegségről elég sokat lehet tudni ahhoz, hogy ezt a kijelentésemet vállaljam, hogy lelki alkat kérdése. És egy biztos, azért, mert még nem volt barátod, nem leszel pánikbeteg. Ez tuti. Írass fel gyógyszert és az segíteni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!