Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelhető, hogy azért lettem pánikbeteg, mert 23 éves koromra még nem volt barátom?
Figyelt kérdés
2015. jan. 7. 18:12
1/26 anonim válasza:
Eléggé elbszottnak kell ahhoz lenni, hallod. Ennyire leszarod magad? Ennyire életképtelen vagy/nek tartod magad pasi nélkül?
2/26 A kérdező kommentje:
Hát nem dob fel, hogy nem kellek senkinek te nagyokos.
2015. jan. 7. 18:14
3/26 anonim válasza:
kívánom hogy éld át egyszer a pánikrohamot ;)
akkor majd rájössz, hogy egy baromság amit ide okádtál.
4/26 A kérdező kommentje:
Már megvolt te szerencsétlen.
2015. jan. 7. 18:16
5/26 A kérdező kommentje:
Az egyesnek.:* szólt az előző
2015. jan. 7. 18:17
6/26 anonim válasza:
Valahogy nehezen tudom elképzelni, hogy ez lenne az oka. Bár a kettőnek, a pánikbetegségnek és annak, hogy nem tudsz kapcsolatot kialakítani, lehet közös gyökere.
7/26 anonim válasza:
hát remélem is, hogy nem nekem :D
8/26 anonim válasza:
#2 Túlságosan függsz az emberektől. Általuk határozod meg, mennyit érsz. Ezért vagy elbszott.
#3 Köze nem volt a pánikbetegségnek a kommentemnek, fszkalap. Olvass a sorok között.
9/26 anonim válasza:
f4szkalap anyád, aki a világra szart egy ilyen buta gyereket :)
10/26 A kérdező kommentje:
Jó hosszú életet kívánok neked szenvedéssel.:*
2015. jan. 7. 18:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!