Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én az vagyok, de az exem leszarta, mindig nagyon durván összeveszett velem aprócseprő dolgokon, aztán akkor tűnt csak fel neki, hogy nem kellett volna kiborítania, mikor már majdnem elájultam a hiperventillálástól...
Ha kérdező te vagy pánikbeteg akkor értesd meg a pároddal, hogy ez nem játék, oda kell figyelnie, ha pedig a párod beteg, akkor neked mondom.
én jól ellennék vele, minden nap mást találnák ki neki pl
-uhh de meleg a homlokod
-de sárga a szemed
-olyan mintha kiütéses lennél stb
foglaljátok el magatokat by
sajnálnám
De amennyiben pánikbeteg lenne ez még nem lenne kizáró oka a párkapcsolatnak
ha páromnak nevezném,nyilván érne is valamit számomra.
tehát magamhoz húznám a buksiját,és ölelném amikor kell.
Megszoktam:-)))A ferjem panikbeteg, 5 eve vagyunk egyutt es ha beveszi a gyogyszeret akkor nincs gond vele, ha elefelejti bevenni....nos akkor van:-)))
Nyilvan csak ezert nem fogom elhagyni vagy kevesbe szeretni....Mindig segitek neki tuljutni a panikjan, de ez nem egyszeru:-)
En az ellentetje vagyok, total optimista, vidam, kozlekeny persze jobb lenne ha o is ilyen lenne, de a panikbetegseget (es egyaltalan semmilyen betegseget) nem o valasztja:-))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!