Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal lányok, ti mit szólnátok, ha egy fiú szerelmes verset írna nektek?
15-19 éves lányok.
Cikinek tartanátok vagy örülnétek úgy mint a régi időkben? Ez manapság amúgy mennyire "divat"?
Engem a multkor kinevettek...:/
Azt mondtak regimodi
Én kaptam fél éve egy szerelmes verset egy 18 éves sráctól, úgy, hogy nem is voltunk olyan helyzetben. Csak simán bókolgatott (amit én nem vettem észre), ezért írt egy verset :D Nem tetszett az a fiú, de nagyon aranyos volt tőle ez a gesztus, amit azért értékeltem is, és kapott egy esélyt :))
Szerintem egy próbát megér :D
l/17
Szerintem aranyos es klassz dolog :)
Ha egy tanacsot adhatok: ne nagyon legyenek benne oriasi koltoi tulzasok se a kulsejere, se a koztetek levo kapcsolatra, mint az irodalomoran tanult trubadurdalokban, mert szerintem az mar tud furcsa lenni.
Nekem volt (ja igen biszex vagyok, ezt erdemes tudni a tortenethez), hogx lattam egy magyon jo csajt a szinhazban, irtam rola egy verset, kinyomoztam a nevet es elkuldtem facebookon. Azt mondtam megrqgadt a lenye... Asszem ez jo felszedesi technika volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!