Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi szerint csak gazdagnak és jóképűnek kell lenni a nőknél való sikerhez oké, de akkor miért nem tesz azért hogy elérje?
Jó, sok sikertelen férfi azt hiszi hogy nem a személyisége számít (mennyire kezdeményező, férfias, domináns, magabiztos, jó stílusú, viselkedésű, beszélőkéjű, stb.) hanem a pénze és a kinézete.
Akkor miért nem tesz ezekért? Csak meg kellene gazdagodnia, aztán pedig plasztikai műtétekkel átszabnia az arcát. Ha szerinte ez a siker kulcsa, miért nem tesz érte?
14:
A nőknek a szépsége számít.
Lehet egy nő cukrász vagy bolti eladó is, ha rohadt jól néz ki (és még mellé esetleg kedves személyisége is van), akkor nagyon gazdag férfiakat is megkaphat.
Szerintem nem vagyok jóképű, de elég fura a kép.
Az összes exem azt mondta, hogy jóképű vagyok. A családtagok is. A barátok is. Viszont, mégsem esett tőlem még hasra egy csaj sem, amikor meglátott és mindenkit a szövegemmel, személyiségemmel fogtam meg. És azt vettem észre, hogy elég kevés ember őszinte, ha megkérdi őket más, hogy néznek ki.
Amúgy vicces, hogy átment egy nőmentegető, férfiszidásba még egy ilyen kérdés is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!