Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy férfi szerint csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi szerint csak gazdagnak és jóképűnek kell lenni a nőknél való sikerhez oké, de akkor miért nem tesz azért hogy elérje?

Figyelt kérdés

Jó, sok sikertelen férfi azt hiszi hogy nem a személyisége számít (mennyire kezdeményező, férfias, domináns, magabiztos, jó stílusú, viselkedésű, beszélőkéjű, stb.) hanem a pénze és a kinézete.

Akkor miért nem tesz ezekért? Csak meg kellene gazdagodnia, aztán pedig plasztikai műtétekkel átszabnia az arcát. Ha szerinte ez a siker kulcsa, miért nem tesz érte?

2015. jan. 5. 10:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Amúgy én azt vallom, hogy a munkából nem lehet meggazdagodni.. Ha valakik nagyon gazdagok akkor vagy nagyon okosak, vagy jókor voltak jó helyen, vagy illegális dolog van a háttérben
2015. jan. 5. 15:47
 12/20 A kérdező kommentje:
Ha olyan a munkád, pl. bróker, bankár, ügyvéd, magánorvos, informatikus, mérnök, pilóta; akkor azokból is lehetsz gazdag, ha tudsz spórolni és nem ba-.szod el minden hónapban az egész fizetésedet.
2015. jan. 5. 15:58
 13/20 anonim ***** válasza:
Igen lehet de semmi esetre se olyan, hogy a lányodra 500Eurót tudsz kolteni naponta/hetente..
2015. jan. 5. 16:00
 14/20 anonim ***** válasza:
ha gazdag leszek, azt nem ilyen átlagpuncikra fogom elkölteni, bocs
2015. jan. 5. 16:01
 15/20 A kérdező kommentje:

14:

A nőknek a szépsége számít.

Lehet egy nő cukrász vagy bolti eladó is, ha rohadt jól néz ki (és még mellé esetleg kedves személyisége is van), akkor nagyon gazdag férfiakat is megkaphat.

2015. jan. 5. 16:10
 16/20 anonim ***** válasza:
na jó, a te felfogásod még az enyémnél is elbaszottabb :D te nyertél kérdező, szép volt :D
2015. jan. 5. 16:15
 17/20 anonim ***** válasza:
Azért, mert akármennyire is fáj, nem mindenki sikerre született. Van, aki vállalkozó lesz, okos, jól kihasználja a lehetőségeit, meg van, aki birka, ennyi az egész.
2015. jan. 6. 19:26
 18/20 anonim ***** válasza:
Eleve elgondolkodtat a kérdésed. Tehát egy férfi rendezze a körülményeit (pénz, nagy ház, esetleg kondi) hogy csajozhasson? És még a nők vannak oda a romantikáért és a nagy szerelemért :D
2015. jan. 11. 07:28
 19/20 anonim ***** válasza:

Szerintem nem vagyok jóképű, de elég fura a kép.

Az összes exem azt mondta, hogy jóképű vagyok. A családtagok is. A barátok is. Viszont, mégsem esett tőlem még hasra egy csaj sem, amikor meglátott és mindenkit a szövegemmel, személyiségemmel fogtam meg. És azt vettem észre, hogy elég kevés ember őszinte, ha megkérdi őket más, hogy néznek ki.

Amúgy vicces, hogy átment egy nőmentegető, férfiszidásba még egy ilyen kérdés is.

2020. aug. 9. 23:08
 20/20 anonim ***** válasza:
Külföldi munkával azért össze lehetne szedni egy műtét árát viszonylag hamar. Csak sajnos a panaszkodók általában újabb és újabb kifogásokat keresnek, nem pedig kézzelfogható megoldásokat.
2020. aug. 10. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!