Miért nem akarnak ismerkedni velem a nők? Pedig jóképűnek mondott, kisportolt jól öltözött pasi vagyok! (65kg/162cm)
Nem értem a nőket! Jó helyen lakom, rendes vagyok. Bátran próbálkozom (próbálkoztam)eddig...
Mégis szinte sértésnek vették a nők, amikor rájuk startolnék...
Volt egy példám erre: Az egyik helyen próbálkoztam egy lánynál...kudarcba fulladt az egész, pedig mindent megadtam volna a lánynak.
Erre nem hittem a szememnek később: ugyanez a lány összeállt egy züllött, semmirekelő, néha italozó, cigarettázó pasassal, aki később verte is...
Egy fillér nélkül voltak, albérletben, nyomorogva...ma már szakítottak. A pasi 30 éves,kb 180cm volt, akivel összeállt azelőtt.
..és sorolhatnám az eseteket. Én meg nem kellek senkinek!
Azért biztos nem csak a magasság az oka, hanem az is könnyen lehet, amit az előbbiekben írtam! De ha esetleg zavar a magasságod, akkor próbálkozz alacsonyabb csajoknál. Én például nagyon alacsony vagyok, 155 cm körül, szerintem az ilyen méretű lányokat keresd akkor inkább.
(4-es voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!