Mit csináljak ebben a helyzetben? ( a többi lent )
Figyelt kérdés
Egy pár hete bejelöltem és rá is írtam egy fiúra, tök jól beszélgettünk meg minden, egy pár napja ráírtam egy olyat hogy végeztem az érettségivel és szabad vagyok mint a madár. Aztán teltek múltak a napok de nem válaszolt pedig ki volt írva hogy látta. Attól félek hogy ettől a mondatomtól parázott be? de akkor meg miért nem írja azt hogy bocsika nem kellesz.2014. jún. 29. 22:42
1/3 GálG válasza:
hát talán kérdezz rá h egyáltalán akar-e tőled valamit, vagy inkább csak barátok legyetek
2/3 anonim válasza:
Lehet nem volt neki egyértelmű a célzás... ez esetben csak más dolga van, nem volt ideje írni. Vagy vette a célzást és most gondolkodik, inkább gondolkodik mint megijedt (bár nem tudom mennyi idős). Ha sokáig nem válaszol, írj rá megint, talán valami semlegest. Előbb utóbb csak kiszeded belőle érdekled-e, ha nem tudsz kiszedni belőle semmit akkor is ez utóbbira lehet asszociálni.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2014. jún. 29. 23:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!