Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tegyek ebben a helyzetben?

Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Maga a helyzet elég bonyolult.

Úgy kezdődött, h elmentem egy táborba, ahol megismertem egy 20 éves pesti egyetemistát. Meglepetésemre rengeteg minden meg volt benne, amit én egy pasiban keresek. A tábor egyik napján este kollektivan elmentünk bulizni. Gondoltam mit árthat, ha táncolok vele egy kicsit, úgy se fog semmi sem történni, hiszen barátnője is van. (a táborban nem volt ott) Hát... Tévedtem..

Nem kis érdeklődést tanusitott irántam, és nagyon jól éreztem a vele töltött időt. Úgy voltam vele, hogy Debrecen közelében élek, mit tudnék az ő párkapcsolatának ártani? Valószinüleg 3 napon belül azt is elfelejti, hogy létezek.

De újfent tévedtem. Szinte minden nap irt, ami nemcsak, hogy semmi hasznot se hozott neki, ha reálisan nézzük a helyzetet, hanem még veszélyes is volt, mivel a barátnője tudta a facebook jelszavát. Most komolyan??? Párkapcsolatban élők irják azt is le, hogy ez általános-e, vagy csak én érzem furának??

Egy nap azonban felhagyott az üzenetekkel. Indokként azt hozta fel, hogy nagyon sok dolga van, ami valószinűleg igaz is. Az óta szinte egyszer sem láttam online-nak, mondjuk az állapotát is ha 2 havonta frissiti...

Az a baj, hogy lassan eljön az újabb tábor ideje, és ezzel a viszontlátásé is, én pedig nem tudom, hogy hogyan viszonyuljak az egész sztorihoz. Kérdezzem meg tőle, hogy miért történt, ami történt, vagy hagyjam az egészet? Fogalmam sincs, hogy mit tegyek...

2014. jún. 25. 06:54
 1/3 anonim ***** válasza:

A részéről egy nyári kalandnak indult, aztán lehet hogy akaratán kívül, ő is többet érzett. Aztán gondolom rájött, hogy nem kéne kockáztatnia egy fellángolásért a szerelmét. - Már ha valóban a szerelme a barátnője.

A jelszavas dolog meg olyan, hogy valamelyik párkapcsolatban oké, valamelyikben nem. Nem minden kapcsolat ugyanolyan, mert úgyis minden a két ember egyéniségétől függ. Az én kapcsolatomban nem ismerjük egymásét, és ennyi.

Hogy viselkedjél vele? Meg akarod alázni magad vagy sem? Ha nem, akkor köszönsz, max. beszélsz vele pár szót - de nem a történtekről, de semmi több. Ő túllépett rajtad, - te meg ha beszélni akarnál a történtekről - akkor kiderülne hogy nem. Úgysem lehet az egészből több, mert messze laktok. Ha meg van barátnője, akkor alapból sem szép dolog, mert megalázod őt, magadat, és a barátnőjét meg főleg. Persze értem a fellángolást, de könnyebb mindenkinek elkerülni ezt a helyzetet.

2014. jún. 25. 07:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem is hagyd a fenébe. Amúgy is mit akarsz olyan embertől aki megcsalta a barátnőjét, aki ennyire könnyen elcsábítható? (legalábbis én annak gondolnám a szituációt), inkább keress a táborban egy rendes srácot, biztos vannak olyanok is ott :)
2014. jún. 25. 07:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Egy kaland voltál. Maradtak benne elvarratlan szálak, azért írkált egy darabig (nem kapott meg, érdekes voltál neki) De aztán ez elmúlt. Az, hogy mi lesz, nehéz megjósolni, szerintem be fog próbálkozni megint
2014. jún. 25. 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!