16-17 éves Lányok! Ti minek örülnétek ebben a helyzetben?
Van egy lány akivel nagyon jóba vagyunk. Fél éve őrülten szerelmes vagyok belé. Minden percben rá gondolok. Elmondtam neki mit érzek iránta, de ő azt mondta csak barátként szeret. Idáig mindig olyat csináltam hogy neki jó legyen. Hazakísértem, vele voltam amíkor csak tudtam, de ő még mindig csak barátként szeret.
Mi az a tett amitől ez az érzés megváltozna?
Bármi lehet megteszem!
Szerintetek megmerjen csókolni?
Még annyit hozzáteszek hogy életemben nem szerettem annyira senkit mint őt. Nem tudok más lányra úgy ránézni, mert elkap a hányinger.
Nem tudom mit csinálják, sokszor úgy érzem hogy felesleges élnem.
ha kialakult benne valami érzés feléd, akkor örülni fog a csóknak.Ha viszont még nem, akkor érdemesebb lenne várni.
A csók nem rossz ötlet, de az időzítés nagyon nem mindegy.És itt most ne magadat nézdd, hogy fél évet vártál eddig.
Én magamból indulok ki...
Ha kedvelek egy fiút, de csak barátként, és ezt többször is jelzem neki, akkor a legnagyobb paraszt dolog lenne, ha rám nyomulna olyan szinten, hogy megcsókol. Kapna egy pofont, és elveszítené a barátságomat is. Persze vannak a kevésbé őszinte nők, akik inkább csak kéretik magukat, és elképzelhető, hogy ez a lány is érez irántad valamit - de azért azon gondolkozz el, kell-e neked olyan csaj, akinél van esélyed, de inkább direkt hagy téged szenvedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!