16-17 éves Lányok! Ti minek örülnétek ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel nagyon jóba vagyunk. Fél éve őrülten szerelmes vagyok belé. Minden percben rá gondolok. Elmondtam neki mit érzek iránta, de ő azt mondta csak barátként szeret. Idáig mindig olyat csináltam hogy neki jó legyen. Hazakísértem, vele voltam amíkor csak tudtam, de ő még mindig csak barátként szeret.
Mi az a tett amitől ez az érzés megváltozna?
Bármi lehet megteszem!
Szerintetek megmerjen csókolni?
2014. máj. 14. 21:14
11/11 anonim válasza:
Egyszerűen teszteld le hogy érez-e valamit irántad vagy nem. Próbáld meg pár napig kerülni, és nem beszélni vele. Ha érez valamit irántad akkor keresni fog, érdeklődik majd irántad. Utána már megcsókolhatod bármikor. :)
Remélem tudtam segíteni. 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!