Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi változott meg bennem Ennyire?
Mindig is félős voltam es visszahúzódó, de szeretem kimondani azt amit gondolok(sajnos nem igen törődve masok érzéseivel) de azt nem gondoltam volna hogy két napnyi ismeretség utan elmondom egy szamomra tökéletesnek tűnő fiúnak hogy mennyire kedvelem es mennyire tetszik. Es az hogy mindenfele izgalom vagy felelem nelkul elmondtam neki. Komolyan akkor tobb izgalom van ebben amikor egy ember megkérdezi hogy merre van a Metro...
es lenne meg egy kérdésem :) megbeszeltem ezzel a fiúval hogy találkozunk. Én eleinte nem akartam mert féltem hogy csak elrontanank mindent. De o nagyon akar találkozni, megbeszéltük hogy mindenfele elvárások nelkul megyunk. Ha megtetszunk egymásnak külsőre is akkor bármi lehet, ha meg nem akkor csak beszélgetünk egy nagyot. Es a huuu defontos kérdésem pedig az hogy ugy menjek el mint ahogy mindennap kinezek vagy mehetek "szebben" is. Szoval nem vakolat es muhaj, csak nem akarom hogy felre értse, igazabol csak azert akarok ugymond csinosabban találkozni vele mert az nekem is ad egy kis plusz onbizalmat(amibol elkel egy keves) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!