Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges h a fogigátlótól változott meg minden bennem?
Figyelt kérdés
Most tartok a 3. levél utolsó elött szeménél. Amióta szedem azóta teljesen máshogy görcsöl a hasam + más időpontba is. A tabi elött 3-4 nappal fájt a hasam, nem annyira és amikor megjött akkor görcsölt nagyon. Most kb a tabletta befejezése elött 4-5 nappal elkezd néha-néha görcsölni a hasam, de van amikor rettenetesen. Mensi közbe még van amikor sokszor kikell mennem pisilni és majdnem mindig jön is nem is kevés. És szinte már "fáj". Olyan mintha szét akarna repedni a húgyhólyagom. Mitől?? Nem jó nekem a tabletta?2008. okt. 7. 17:12
1/4 anonim válasza:
Hát az alapján amit írtál lehet h a tabletta az oka. Mindenképpen beszélj a dokiddal a dologról. Lehet h át kell térned másik fogamzásgátlóra. Vagy csak az is lehet h még nem szokta meg a szervezeted, bár ezt igazán az orvos tudja megmondani. Szóval hajrá!
2/4 anonim válasza:
de lehet h hólyaggyulladásod van, felfáztál, esetleg hüvelygulladásod, nemfeltétlen csak a tabletta lehet az oka, de mindenképp menj vissza az orvoshoz és mond neki a tüneteidet
azmeg h másképp görcsöl a hasad meg msákor ez akár természetes is lehet, nekem amíg nemszedtem a tabit addig menzesz előtt görcsölt, mostmeg úgy a levél közepe fele szokott de csak kicsit, nemis görcs az, hanem csakolyan mint ami volt mielőtt nemszedtem a tabit menzesz előtt.
azviszont h sokszor pisilsz keveset azmár lehet felfázás, gyulladás, stb, ez nemfeltétlen a tabi kiváltó oka, sőt...
3/4 A kérdező kommentje:
Eléggé furcsa tüneteket produkálok menzesz közben. Amikor közeledik a havi mindig rámjön az a pisilős érzés és sokszor kell mennem majdnem sokat. Étvágyam is megnőtt az utóbbi időben. Elég erős gyomorégés jelzi ha éhes vagyok :S És most a 3. tabi szedésének a végénél kijöttek a homlokomon nagyon apró sűrűn elhelyezkedő pattanások. Nem tudom ennek köze lehet-e ehhez. De ennyire még sose voltam pattanásos :S (Nem vmi látványos de engem zavar:D)
2008. okt. 8. 16:24
4/4 anonim válasza:
én javasolnák egy nőgyógyászati vizsgálatot, mert sztem vmi tuti h nemoké
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!