Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyiben változott a mensturációtok a fog gátló szedése után?
Figyelt kérdés
2. hónap szünetében vagyok. Ugyan úgy 4. nap délelőttjére megjött kicsit később mint az 1. szünetben. Megijedtem mert első nap alig volt valami éppen hogy csak vérezgettem. Második nap reggelre aztán rendesen beindult. Most viszont már megint elég kevés van. Mi lehet az oka? nekem az előtt nagyon "sok" volt.2011. aug. 7. 23:42
1/2 anonim válasza:
Az az oka,hogy nem menstruálsz fogamzásgátló szedésekor. Ez csak egy álmenzesz,ami vérzéssel jár,de nincs peteérés.
Általános velejárója a szedésnek,hogy kevesebb vérzéssel jár,mint a rendes,van akinek a menstruációs görcsei is elmúlnak ettől. :-)
Ez elvileg normális,ami nálad van:-)
2/2 anonim válasza:
Beállt normálisan, csak kevesebb vér jött, vagy na, hogy mondjam... :D De komolyan mondom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!