Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi változott meg bennem?
ezzel nem vagy egyedül, én is hasonló beállitottságú vagyok. nem fekszek le minden csajjal aki külsőre épp bejön, inkább keresek olyat akivel belsőre is hasonlóak vagyunk. nem kell megijedni az ilyesmitől, ez normális, hogy nem remeteként akarod leélni az életed. csak mindenki máshogy éli meg.
20/f
Talán rájöttél hogy ideje lenne lassan találnod valakit..:)
Hogy hogyan..passz..lehet egy filmből,akármi..
Eddigi ellenállásaid lehet visszavezethetők valami gyerekkori dologra,vagy nevelés miatt..csak találgatok:D
Nem vagy egyedül. Még annyit, hogy nehéz lesz "utolérni" a többieket ezen a téren, nekem is az. :(
Uccsó, ez a luccfenyős XD, szakadok.
Későn érő típus vagy, van ilyen. Nekem is van egy ilyen barátnőm, de őszintén szólva én nem irigylem. Nem csúnya, nincs vele semmi gond, csak 20 évesen jutott eszébe, hogy most már pasit akar.
És még én 15-18 éves korom közt megéltem ezeket az idilli kamaszkoros párkapcsolati kliséket, és tanultam belőlük, volt csalódás, bölcsülés meg minden, ő kb még mindig ott tart, mert semmi tapasztalata nincs. Amiért nyilván nem lehet hibáztatni, csak a korunkbeliek jobb esetben már vágynak egy icipicit tapasztaltabb csajszira, és őt sokszor otthagyják, mert "éretlen" még hozzájuk. De egyszer majd csak ő is megtalálja a párját, gondolom te is. :)
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!