Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megint vers. Vélemények?
Itt lennee gy újabb vers, igen, én vagyok az aki régebben raktam fel ide pár firkálmányom, itt lenne a legújab, jöhet hideg-meleg:)
Szívem kopár földjére
Új, tüzes nap virradt
Eltűnik a bánat,
A sok hunyorgó csillag
Eltűnik minden, - mi volt -
Gondolatom egéről
S új rímek hada fakad
Tollam véső-hegyéböl
Hajnalodik - Meleg szellő
Futja be a tájat..
De minden olyan kietlen..
Minden olyan bágyadt..
Csak egy árva virág nyíladoz
A remény romló porain
Eme árva virág testesíti
Múló gondolataim
S ez a virág növekszik
Eme kopár földön
Így minden cseppnyi reményem
Ebbe beletöltöm.
...
Az éltető Nap sugarai
Ölelik a földet
S nézd meg hogy lesz újra élő
Mi egykor vala zöld lett..
Helyesírási szakértőket most ha lehet, nem kérnék:)
Nekem nagyon Petőfi-hatású és lehet, hogy ezért tűnik kicsit sablonosnak és közhelyesnek, de próbálkozásnak nem rossz.
Amúgy a helyesírás is beletartozik egy vers értékelésébe (a költői szabadsághoz költőnek kell lenni:)), de a tiéddel semmi gond, szóval nem kell előre osztani az ezzel kapcsolatos hozzászólásokat:)
Gratula ehhez is!
nekem tetszik
egyébként az a csaj vagyok ,aki írt már neked komit és v mi olyasmit h nekem ilyen pasi kell és h kíváncsi lennék h valójában milyen is vagy...
Szerintem nem ide kellene felraknod, hanem valamilyen olyan oldalra, ami ilyenekre szakosodott.
Pl. www.betuvetes.hu www.piszkozat.hu stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!