Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztek abban, hogy erdemes varni az Igazira?
Persze nyugodtan várhatod ahogy a legfinomabb sült galamb szépen a szádba repül, ártani nem ártasz vele senkinek.
Egy ember legtöbbször a kudarcaiból építkezik és ismeri meg önmagát, a saját hibáit. A párod a legjobb tükör, hogy neked miket kell változtatnod, ezt pedig első szerelemnél még nem fogod tudni megtenni.
A kérdés maga pedig értelmetlen mert így a saját szemszögéből mindenki tökéletesnek gondolná magát.
Nem, mivel az csak egy nagyon pozitív lelki kivetülésnek a vágya. Ennél fogva jobban hasonlít egy délibábra mintsem hogy reális alakot öltsön, a legritkább esetben fog ez megtörténni, legalábbis én realista és egészségesen szkeptikus vagyok ebben a kérdésben.
Ha magamon annyit "dolgozok", hogy másnak az "igazija" lehessek akkor viszont kb. garantáltan be fogom vonzani.
Egy barátnőm volt eddig. Nem mintha nem érdekelnének a lányok vagy nem akarnék barátnőt. De rengeteg lány/nő hiszi azt hogy csak "azért" kellenek. Nem, ez nem így van. Nekem fontos a belső és a külső egyaránt. Minden lány ismerősöm helyesnek,aranyosnak, kedvesnek tart. Ha itt gykn ismerkedem kb 5 perc után azt mondják "helyes-édi-ari" vagy. Testemmel, fejemmel nincs baj annyira véznának se nézek ki jó a dumám és humor herold kis öccse is lehetnék. Egyszer mindenki megtalálja az igazit és én is azt mondom hogy érdemes ki várni az Igazit. Úgy vagyok vele hogy inkább a minőség legyen jobb még ha kevesebb is... ellenben felhoznám hasonlatnak az ipari forradalmat ahol a tömegtermelés azaz a mennyiség volt a lényeg a minőség kárára lásd: (kínai). Lényeg a lényeg...megéri :)
21/F Álmodozó-vidám-optimista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!