Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szilvesztert discoban töltöttem. Ezek után érdemes menni többet?
Nem éreztem jól magam..egyrészt a tömeg miatt ,másrészt meg a fiúk érdeklődését sem találtam komolynak .Bevallom,h az önbizalmam így nem volt túl nagy az este folyamán.
Kinézetre olyan átlagosnak tartom magam . Szerintem az az eset vagyok,h vagy bejövök valakinek,v nem .
5 órát voltunk ott és ez idő alatt kb 4 srác jött oda konkrétan , táncolni hívni , vagy beszélgetni....de mindegyikükön érződött,h nem vesznek komolyan , csak úgy vannak vele,h ha már itt vagyok ,akkor miért ne .
Tudom,h nem kell sokat várni egy discoban ,h komolyan vegyenek, de egy minimum szintet azért elvártam volna e téren,h éreztessék,ha már érdeklődnek...
Nagyon csalódott vagyok most ,és teljesen kiábrándultam ebből a szórakozási formából.....
Az önbizalmam lehúzta konkrétan . Olyan szándékkal mentem,h majd jól érzem magam, a fiúk meg jönnek,ha akarnak,de nem erőltetek semmit......
Érdemes így menni ,vagy hagyjam ezt teljesen?
18l
Discoban ne nagyon számíts szerelemre. Előfordulhat, hogy találkozol egy normális sráccal, de a legtöbben ott egy kis kavarásra, vagy szexre mennek.
Ha annyira nem tetszik a discos közeg, akkor ne járj oda.
3.válszoló: netes ismerkedéssel rossz tapasztalataim vannak.
Facebookon szoktak ismeretlenül rámírni a nagy semmiből,és bármennyire is volnék nyitott ,h megismerkedjünk, a bizalom nehéz nekem....
A simán ,utcai ismerkedés,vagy egy hétköznapi helyen, az sokkal inkább tetszik... és nem lenne ellenvetésem
fáradt vagyok a kérdéseidhez megmondom őszintén.
Meg látom nem vetted le a lényeget,úgyhogy mindegy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!