Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem egy 14 éves barátnőm volt, én pedig 20 éves voltam. És kb: 2évig tartott a kapcsolatunk. Ti olvasok ez nagyon durva, amit csináltam?
Figyelt kérdés
2015. jan. 1. 09:56
21/26 anonim válasza:
Nem gondolunk rólad rosszat, valószínű a lány akarata is benne volt. Kár, hogy vége lett. Találjátok meg az igazi egész életre szóló társatokat az új évben!
22/26 A kérdező kommentje:
Igen a Kapcsolat elején volt 14!!!!
2015. jan. 1. 22:06
23/26 anonim válasza:
Ez eléggé pedofil hatást kelt. Nem tudom mit szóltak a csaj szülei ? Vagy 2 évig titkoltátok? én most vagyok 14 de még azt se tudnám elképzelni ,hogy pasim legyen (velem egy idős)(Peddig én álíthatom ,hogy a koromhoz képes érett vagyok)em ám egy effektív felnőtt emberrel akinek már van sexuális élete van.A kérdés az ,hogy meddig jutottatok ? Volt már sex is ? mer akkor az elég durva,és lehet ,hogy nem vagy pedofil,de ennek a kapcsolatna egyértelmű,hogy nem lett volna jövője,és mindenki pedónak nézett volna! nekem ez az őszinte véleményem,nem bántásból mondom.
24/26 VaLaKiki9999 válasza:
nem ha nem molesztáltad a lányt akkor nem
26/26 anonim válasza:
Amennyiben a lány érett, ez nem feltétlen baj.
Nem használtad ki, hiszen 2 évig jártatok! Az elején volt 14, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!