Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nekem egy 14 éves barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem egy 14 éves barátnőm volt, én pedig 20 éves voltam. És kb: 2évig tartott a kapcsolatunk. Ti olvasok ez nagyon durva, amit csináltam?

Figyelt kérdés

2015. jan. 1. 09:56
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
21%

és ha azt mondjuk durva, mi változik?

nem kell állandóan azzal foglalkozni mások mit gondolnak. úgy se csinálják gyakran.

szokásos közhelyek...

elmagyarázom:

1.a mai fiúk többségének esélye sincs a 20onéveseknél, akik pontosan a rájuk hajtó (gazdag-házas) 40eseket választják.

2.az ugye fel sem merült, hogy a 2 személy egymásba szeretett

3.a nők többsége 30 alatt ugyanúgy kislány, mindegy, kit választ

4.mellesleg semmivel nem jobb egy 14 évesnek a korosztálya, és 18 évesen is fog hülyeséget csinálni.

5.lehet kislányozni, de a mai 14 évesek többet tudnak a szexről mint a saját anyja. valószínűleg tapasztaltabb is és még a mellbősége is nagyobb.

2015. jan. 1. 11:14
 12/26 anonim ***** válasza:
Azért ezek is durva általánosítások az előző hozzászólásban. Van ilyen is, így pontosabb.
2015. jan. 1. 11:37
 13/26 anonim ***** válasza:
Elég durva. Hiába nem néznek ki 14-nek a mai kislányok, hiába szexelnek agyba főbe, attól még kislányok maradnak agyilag.
2015. jan. 1. 12:43
 14/26 anonim ***** válasza:
Kedves tizenegyes! B.á. vagy. Az érdektelenséged egy dolog, de a kérdező cselekménye vélhetően btk-ba ütközik.
2015. jan. 1. 14:47
 15/26 anonim ***** válasza:
Ha 14 éves a fiatalabb fél, akkor az Magyarországon nem ütközik Btk-ba.
2015. jan. 1. 15:20
 16/26 anonim ***** válasza:
Tizenötös. Ha a beleegyezési korhatárt tekintjük nyilván. De emellett lehetne feszegetni még egy két dolgot, ami btk-ba ütközhet. A baj nem jár egyedül.
2015. jan. 1. 15:31
 17/26 anonim ***** válasza:
Nyilván, ezért nem érdemes kockáztatni. Egy 14 éves lány szülői nyomásra simán bemondhat bármi terhelőt.
2015. jan. 1. 15:58
 18/26 anonim ***** válasza:
...azazhogy inkább másképp mondom. Ha tényleg komolynak tűnik a dolog a két fiatal között, mert előfordulhat ilyen is, akkor meg kell ismerni a szülőket, és ha kell, akkor várni pár évet.
2015. jan. 1. 16:16
 19/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek akik, nem gondolnak rólam rosszat!
2015. jan. 1. 19:35
 20/26 anonim ***** válasza:
De ugye a kapcsolat elején volt a lány 14 éves?
2015. jan. 1. 20:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!