Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok! Mennyire jönnek be...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Mennyire jönnek be nektek a hosszú hajú fiúk?

Figyelt kérdés
A többi tulajdonságot leszámítva! Kort is írjatok létszives :D
2010. febr. 4. 16:09
1 2 3 4 5 6
 41/56 A kérdező kommentje:

és ki mondta hogy most a tetkósokról van szó?

nem tudom ki linkelte, de nem kértem :D

képzelj el egy tipikus pasit hosszú hajjal.

ha elmész mellette az útcán, akkor is így reagálsz rá, mint itt a kommentedben? Meg milyen 50%? :D:D Te magad készítettél egy statisztikát? Komolyan mondom ...

2010. febr. 4. 18:53
 42/56 anonim ***** válasza:
én imádom a hosszú hajú pasikat! akik mg az mondják hogy nem azokra ne halgass!!! hosszú hajú pasik FOREVER!!!!
2010. febr. 4. 19:23
 43/56 anonim ***** válasza:

És most akkor én melyik kategóriába tartozom ha rockzenét hallgatok de rövid a hajam, se szakállam se bőrcuccom, se gitárom de rendszeresen járok metál és hc koncertekre?

Akkor hiába rövid és férfias a hajam, de sz*r ember vagyok mert imádom a rockzenét? Vagy hiába imádom a rockzenét, de sz*r ember vagyok mert rövid a hajam?

Magyarul miért a végletekbe gondolkoztok csak?

Mellesleg én is unom hogy sok rocker lánynak csak a hosszú hjaú fiúk jönnek be, meg manapság minden 2. embernek hosszú haja van, az is igaz NA DE emiatt miért kell lehúzni az egész rockzenét meg ezeket a zenekarokat? A Tyr igeni magas szintű művészi zenét játszik, egy folk metal bandában pedig nem nagyon vannak drogosok.

De most komolyan mondom, nem védem a szubkultot mert kinőttem már belőle, de ti nem is ismeritek! Látszik a kommentekből!

Az igaz, hogy egy komoly férfihoz tényleg jobban illik a rövid haj, meg egy bizonyos életkoron túl már nem annyira fontos a divat, sokkal inkább a célok, amiket az ember képvisel.

21/f voltam

2010. febr. 4. 19:25
 44/56 anonim ***** válasza:
Ja és még annyit, hogy ha kimentek az utcára azért azt is láthatjátok hogy a tetoválás sem egy "hosszúhajú" vagy "rocker" privilégium, mert tetkót mindenkin láthattok, társadalmi státusztól, zenei ízléstől és hajhossztól függetlenül.
2010. febr. 4. 19:27
 45/56 anonim ***** válasza:

ha nem rokkerekről van szó, akkorsem jönnek be a hosszúhajú pasik. ez olyan mint mondjuk a pasiknál, h egyeseknek nemjönnek be a kisemellű nők. na nekemmeg a hosszúhajú pasik nemjönnek be, akár rokker, akár nem. kész.

24L

2010. febr. 4. 19:38
 46/56 anonim ***** válasza:
59%
nekem meg akkoris a hosszú hajúak jönnek be!!
2010. febr. 4. 19:46
 47/56 anonim ***** válasza:
Én nem értem ezt a vitát esküszöm. Most miért fáj az egyeseknek, hogy vannak, akiknek más a véleménye? Van akinek tetszik, és van, akinek nem. Ennyi. Aki szerint meg b.uzis a hosszú haj....hát azt igazán sajnálom. A hosszúhajú pasik ált. egyáltalán nem b.uzisak, sőt. :)
2010. febr. 4. 20:08
 48/56 anonim ***** válasza:
56%

Igen... Érdekes, amikor férfiatlannak és b**isnak mondják például II. Rákóczi Ferencet, (I.) Mátyás királyt, III. Károlyt, I. Józsefet, I. Lipótot, III. Ferdinándot, és még sorolhatnám... Évezredeken át volt a hosszú haj az erő és a férfiasság szimbóluma, nem csak itt nálunk, de a világ más részein is, lásd például Sámson történetét a Bibliában, vagy épp a szamurájokat, ésatöbbi...

Csak a közelmúltban terjedt el ez a hülyeség, miszerint a rövid haj a férfias... Hát épp ellenkezőleg, kérem! Hosszú hajat ugyanis csak az tud növeszteni és megtartani, aki erős és egészséges! Akinek gyenge és satnya a szervezete, annak kihullik a haja, vagy eleve meg se nő, netán töredezik, fakó, fénytelen, stb.

A hosszú haj tehát nem más, mint az erő és az egészség tükre és mércéje, ilyetén pedig az egyik legférfiasabb dolog a világon. Aki pedig azt vitatja, az tényeket vitat, ergo nem vehető komolyan. :)

2010. febr. 4. 21:06
 49/56 anonim ***** válasza:

A rövid haj nem azért férfias mert pár hülye kitalálta, hanem azért mert a lemondást és a fegyelmet szimbolizálja, ami évezredes férfierény, szemben a divatozó nőkkel!

Történelmileg meg azért nem árt ha tudod, hogy a legnagyobb divatja a kopasz fejnek volt, különösen a magyarok körében, legtöbb angyhajú báró meg 1-2 kivételtől eltekintve mind parókát hordott!

Félreértés ne essék, nem utálom én azt akinek hosszú a haja de NE FETISIZÁLJÁTOK már könyörgöm, mert a ló túloldalára estek, hogy "csak az az ember akinek hosszúhaja van".

Értelmes embereknél általában nem vitaalap hogy mindenkinek az egyénisége dönti el, mi áll neki jól, és mitől férfiasabb.

2010. febr. 4. 21:15
 50/56 anonim ***** válasza:

A lényeg az, hogy ha szembe jön velem egy hosszú hajú pasas, nekem nem tetszenek. Nekem ez túl laza.

Egy rövid hajú férfinak is lehet dús haja, nekem sem jönnek be a kopaszok és a kopaszodók sem!

Szeretem a dús sötét hajat ami rövid, vagy félhosszú, az az elegáns és komoly.

2010. febr. 5. 18:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!