Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mennyire jönnek be nektek a hosszú hajú fiúk?
és ki mondta hogy most a tetkósokról van szó?
nem tudom ki linkelte, de nem kértem :D
képzelj el egy tipikus pasit hosszú hajjal.
ha elmész mellette az útcán, akkor is így reagálsz rá, mint itt a kommentedben? Meg milyen 50%? :D:D Te magad készítettél egy statisztikát? Komolyan mondom ...
És most akkor én melyik kategóriába tartozom ha rockzenét hallgatok de rövid a hajam, se szakállam se bőrcuccom, se gitárom de rendszeresen járok metál és hc koncertekre?
Akkor hiába rövid és férfias a hajam, de sz*r ember vagyok mert imádom a rockzenét? Vagy hiába imádom a rockzenét, de sz*r ember vagyok mert rövid a hajam?
Magyarul miért a végletekbe gondolkoztok csak?
Mellesleg én is unom hogy sok rocker lánynak csak a hosszú hjaú fiúk jönnek be, meg manapság minden 2. embernek hosszú haja van, az is igaz NA DE emiatt miért kell lehúzni az egész rockzenét meg ezeket a zenekarokat? A Tyr igeni magas szintű művészi zenét játszik, egy folk metal bandában pedig nem nagyon vannak drogosok.
De most komolyan mondom, nem védem a szubkultot mert kinőttem már belőle, de ti nem is ismeritek! Látszik a kommentekből!
Az igaz, hogy egy komoly férfihoz tényleg jobban illik a rövid haj, meg egy bizonyos életkoron túl már nem annyira fontos a divat, sokkal inkább a célok, amiket az ember képvisel.
21/f voltam
ha nem rokkerekről van szó, akkorsem jönnek be a hosszúhajú pasik. ez olyan mint mondjuk a pasiknál, h egyeseknek nemjönnek be a kisemellű nők. na nekemmeg a hosszúhajú pasik nemjönnek be, akár rokker, akár nem. kész.
24L
Igen... Érdekes, amikor férfiatlannak és b**isnak mondják például II. Rákóczi Ferencet, (I.) Mátyás királyt, III. Károlyt, I. Józsefet, I. Lipótot, III. Ferdinándot, és még sorolhatnám... Évezredeken át volt a hosszú haj az erő és a férfiasság szimbóluma, nem csak itt nálunk, de a világ más részein is, lásd például Sámson történetét a Bibliában, vagy épp a szamurájokat, ésatöbbi...
Csak a közelmúltban terjedt el ez a hülyeség, miszerint a rövid haj a férfias... Hát épp ellenkezőleg, kérem! Hosszú hajat ugyanis csak az tud növeszteni és megtartani, aki erős és egészséges! Akinek gyenge és satnya a szervezete, annak kihullik a haja, vagy eleve meg se nő, netán töredezik, fakó, fénytelen, stb.
A hosszú haj tehát nem más, mint az erő és az egészség tükre és mércéje, ilyetén pedig az egyik legférfiasabb dolog a világon. Aki pedig azt vitatja, az tényeket vitat, ergo nem vehető komolyan. :)
A rövid haj nem azért férfias mert pár hülye kitalálta, hanem azért mert a lemondást és a fegyelmet szimbolizálja, ami évezredes férfierény, szemben a divatozó nőkkel!
Történelmileg meg azért nem árt ha tudod, hogy a legnagyobb divatja a kopasz fejnek volt, különösen a magyarok körében, legtöbb angyhajú báró meg 1-2 kivételtől eltekintve mind parókát hordott!
Félreértés ne essék, nem utálom én azt akinek hosszú a haja de NE FETISIZÁLJÁTOK már könyörgöm, mert a ló túloldalára estek, hogy "csak az az ember akinek hosszúhaja van".
Értelmes embereknél általában nem vitaalap hogy mindenkinek az egyénisége dönti el, mi áll neki jól, és mitől férfiasabb.
A lényeg az, hogy ha szembe jön velem egy hosszú hajú pasas, nekem nem tetszenek. Nekem ez túl laza.
Egy rövid hajú férfinak is lehet dús haja, nekem sem jönnek be a kopaszok és a kopaszodók sem!
Szeretem a dús sötét hajat ami rövid, vagy félhosszú, az az elegáns és komoly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!