Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mennyire jönnek be nektek a hosszú hajú fiúk?
Nem tudom miért pontozták le azokat, akiknek nem jön be a hosszú haj.
Szerintem bu/zis és férfiatlan és igazam van!
Egy nőnek legyen hosszú haja!
énsem tudom mért pontozták le őket, dehát istenem, ezcsak a hosszúhajú pasikat kedvelő lánykák mérgét mutatja:D:D szegények mérgesek, mert vkinek nemjönbe a hosszúhaj, mert nem vmi férfias, azok a belinkelt rokker képek meg egyenesen undorítóak, sajnálom, én ezt gondolom:D
és igen, egy lánynak legyen hosszú haja, a rövid hajú lányok sem túl vonzóak. szerintem.
16:40 így van
Mi érett nők vagyunk nem bukunk a tetkós homi buza fiúcskákra.
Egy férfi dús rövid haj (max. 8-9 cm, az jobb, mint a 1 centis) és jól öltözött, elegáns.
Nem holmi bu.zi AIDS-es szifiliszes rocker gitárral.
16:47
Akkor a mai " érett " nőknek elég hülye felfogása van. Most nem azért mert nem buksza hósszú hajú fiúkra. De honnét veszed hogy az ilyenek bu/zik AIDS-esek, rockerek? Xdd Komolyam mondom biztos Győzikén nőttél fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!